Italiaanse modeNieuwsStile Italiano

Nieuw: Herensok met Italiaanse tricolore vlag!

Zo’n stijlvol Italiaans vlaggetje maakt je sok tot een sieraad. Carlo Lanzo introduceert deze topkwaliteit sok nu ook in Nederland. Ze zijn te koop in onze webshop.

5 jaar geleden hakte de Italiaanse Nederlander Carlo Lanza een knoop door. Hij begon zijn eigen sokkenmerk.  Door zijn Italiaanse roots was de keuze snel gemaakt waar te produceren: Italië!

Handgemaakt

Alle sokken van Carlo Lanza worden dan ook gemaakt door een Italiaans familiebedrijf. Er werken zes broers binnen dit bedrijf. Ze hebben het maken van sokken al 60 jaar tot kunst verheven (zie video). Mooie stoffen zoals Egyptisch katoen en Merinowol worden gebruikt. Door een mix met nylon en elasthan zitten de sokken niet alleen erg comfortabel, maar zijn ze ook nog eens oersterk.

In de video zie je dat er veel handwerk in zit om een paar sokken te maken. Vooral de afwerking is handmatig. Dat precies zo’n ambacht dat ze in Italië met de grootst mogelijk passie uitvoeren.

Nieuwe collectie, Vespa, 500, fiets en koffie en ‘Ma Che Vuoi’

De sokken van Carlo Lanza zijn ondertussen in ongeveer 200 winkels in 5 landen te koop. De nieuwe collectie, limited edition, is een eerbetoon aan Italië. Zo zijn er sokken gemaakt met de Italiaanse vlag, Vespa’s, Fiat 500’s, fietsen, het bekende Ma Che Vuoi gebaar en de Moka koffiezetter.

Bij ons is deze Italiaanse selectie verkrijgbaar! Het betreft een limited edition dus bestel deze comfortabele Italiaanse sokken snel, want op is op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button