Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Nieuw album Zucchero en optreden op 3454 meter hoogte!

De Nederlandse en Belgische concerten van Zucchero zijn helaas allemaal uitgesteld maar hij komt wel met een nieuw album en een spectaculair optreden boven op de Jungfrau in Zwitserland!

Eerst maar eens even over dat album dat wel nieuw is maar geen nieuw werk bevat. Op Inacustico D.o.c. & More, staan liedjes van zijn laatste studioplaat D.O.C., en een aantal akoestische versies van zijn grootste hits. Bestel zijn nieuwe plaat bij Bol.com.

De Zwitserse media melden dat de wereldster op 30 juli een openlucht optreden geeft op de 3454 meter hoge Jungfrau. Daar zouden ruim 300 mensen bij aanwezig mogen zijn. De voorverkoop start op maandag 31 mei om 9.00 uur, zo wordt gezegd door de treinmaatschappij Jungfraubahn die je naar de top brengt. Een kaartje kost 299 frank, inclusief terugreis en aperitief. www.jungfrau.ch/zucchero

Monte Zucchero

De befaamde berg wordt dus even Monte Zucchero maar wist je dat die al bestaat?! Hij ligt in het Italiaanstalige deel van Zwitserland, in het canton Ticino. Die moet je als echte fan een keer bedwingen toch?! De berg is 2735 meter hoog en ligt tussen Bignasco and Sonogno.

De uitgestelde concerten van 2020 en 2021 in Brussel en Amsterdam vinden in 2022 plaats. Op 22 mei in Brussel en 24 mei in Amsterdam.

Lees wat onze lezers zijn beste nummers vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button