Stile ItalianoToscaneTrouwen in italië

Net als in de film: trouwen in Toscane. Win vrijkaarten

Vandaag ging de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis, de Toscaanse Bruiloft in première. De film speelt zich af in Toscane, de ideale plek voor een droombruiloft. Ons hoef je niet te overtuigen maar Toscane-vakantiespecialist Tritt verzamelde nog maar eens de vijf beste redenen waarom je absoluut JA zou moeten zeggen tegen een huwelijk in Toscane. Ook maak je kans op vrijkaarten als je een aanvraag doet en krijg je ze bij een boeking gegarandeerd.
In de nieuwe editie van onze gedrukte krant die op 21 februari verschijnt lees je nog meer over de Italiaanse bruiloft!

1. Het klimaat
Het klimaat van Toscane is mild en wordt beïnvloed door een warme stroming in de Tyrreense zee en de beschutte ligging achter Corsica. Daardoor is het ook in voor- en najaar nog aangenaam.

2. Het landschap
Toscane is het meest beboste gebied van heel Italië. Het landschap is zeer gevarieerd met veel heuvels en bergen. Het typische beeld van Toscane is dan ook een groen, ietwat glooiend landschap met Cipressen en huizen met rode daken. Uitermate geschikt voor je trouwfoto’s.

toscane landschap

3. Het eten (en de wijn!)
De regio Toscane kent maar liefst drie verschillende keukens. In de steden Florence en Siena staat er vooral (rund)vlees op het menu, terwijl rondom kuststad Livorno de vis domineert. In de Maremma vind je vooral wild. Voeg daar een goed glas Chianti of Montepulciano bij en je feestmaal is compleet!

Lekker shoppen in Florence
Lekker shoppen in Florence

4. De kleding
Toscane is goed voor 35 procent van de export van Italiaanse kleding. Modehuizen als Prada en Gucci produceren hier hun nieuwste collecties. Het is niet voor niets dat de Pitti-modebeurs ieder jaar in Florence wordt gehouden. Een trouwjurk of feestkostuum uitzoeken kan dan ook prima in Toscane. Scheelt een hoop gedoe met gekreukelde kleding in propvolle koffers en je weet zeker dat je er tip-top bijloopt.

5. De romantiek
Zwoele avonden, schitterende natuur met tal van verborgen plekjes, oogverblindende zonsondergangen en pittoreske oude stadjes. Toscane heeft alles in zich om een romantische bestemming te zijn. Tel daarbij de natuurlijke hoffelijkheid van de bevolking en het plaatje is compleet.

Trouwen in Toscane, geschikte accomodaties

Toscane specialist Tritt biedt vele accommodaties aan die uitermate geschikt zijn voor een huwelijk in Toscane. Ga naar de site en kies in het zoekscherm bij ‘accomodaties’ de keuze ‘Trouwen in Toscane’, voor alle accommodaties die ervaring hebben met bruiloften. Deze fraaie locaties zijn uiteraard gelegen in de mooiste streken van de regio.

Zie je opa en oma al lekker zitten?!
Zie je opa en oma al lekker zitten?!

Gratis kaarten voor de Toscaanse Bruiloft

Wie in februari een reis boekt bij Tritt krijgt vrijkaarten voor de Toscaanse Bruiloft. Onder alle aanvragen worden kaarten verloot. Snel naar de site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button