HuizenNieuws

Nederlands sprekende makelaar in Italië helpt je met je droomhuis

“Cura ut somnia tua vera evadunt” oftewel ‘laat je dromen uitkomen’. Een eigen huis in Italië, dat wil toch iedereen! Het klinkt zo makkelijk, maar er zijn ‘hobbels’ die de mooie droom kunnen verstoren en dat is zonde! Claudio Guatelli is een Nederlands sprekende makelaar in Italië die je helpt met je droomhuis.

Italcasa is een makelaarskantoor in het Noorden van de prachtige regio Le Marche, dat al decennia lang wordt gerund door de oprichter en eigenaar Claudio Guatelli.  Een kleine Italiaan, die, geboren in Milaan, via onder andere het Verenigd Koninkrijk en Nederland, zich uiteindelijk ruim 25 jaar geleden heeft gesetteld in het plaatsje Pergola in de regio De Marken, vlakbij Pesaro en Urbino. Ieder bijzonder mooi plekje kent hij dan ook. Hij begeleidt je graag bij het zoeken van de voor jou ultieme Italiaanse droomplek.

Een dagje, of meer, huizen kijken en de geschikte plek zoeken tijdens je vakantie, dat klinkt toch ook al als een droom!

Bezoek de website achter de laptop of pc onder het genot van een espresso, cappuccino of Senso óf misschien wel een heerlijk drankje en bekijk en geniet van ons huizenaanbod. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons in het Nederlands mailen, want Claudio begrijpt dat perfect.

claudio@italcasa.eu

Mobiel Italië (bel voordelig via Whatsapp): +39 338 6310620

A presto nelle Marche!

Actueel huisaanbod in Italië, regio de Marken van Italcasa

Actueel aanbod koophuizen in Italië

Bekijk via deze link meer dan 1000 huizen die te koop staan in Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button