Nederlands sprekende makelaar in Italië helpt je met je droomhuis

“Cura ut somnia tua vera evadunt” oftewel ‘laat je dromen uitkomen’. Een eigen huis in Italië, dat wil toch iedereen! Het klinkt zo makkelijk, maar er zijn ‘hobbels’ die de mooie droom kunnen verstoren en dat is zonde! Claudio Guatelli is een Nederlands sprekende makelaar in Italië die je helpt met je droomhuis.

Italcasa is een makelaarskantoor in het Noorden van de prachtige regio Le Marche, dat al decennia lang wordt gerund door de oprichter en eigenaar Claudio Guatelli.  Een kleine Italiaan, die, geboren in Milaan, via onder andere het Verenigd Koninkrijk en Nederland, zich uiteindelijk ruim 25 jaar geleden heeft gesetteld in het plaatsje Pergola in de regio De Marken, vlakbij Pesaro en Urbino. Ieder bijzonder mooi plekje kent hij dan ook. Hij begeleidt je graag bij het zoeken van de voor jou ultieme Italiaanse droomplek.

Een dagje, of meer, huizen kijken en de geschikte plek zoeken tijdens je vakantie, dat klinkt toch ook al als een droom!

Bezoek de website www.italcasa.eu achter de laptop of pc onder het genot van een espresso, cappuccino of Senso óf misschien wel een heerlijk drankje en bekijk en geniet van ons huizenaanbod. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons in het Nederlands mailen, want Claudio begrijpt dat perfect.

claudio@italcasa.eu

Mobiel Nederland: +31 6 13379988
Mobiel Italië: +39 338 6310620
Tel vast: +39 0721 736759

A presto nelle Marche!

Een greep uit het aanbod:

Typisch landhuis. Gedeeltelijk gerenoveerd, gunstig gelegen. 180.000 euro

SAN GIORGIO di PESARO (Pesaro-Urbino) MARCHE

San Giorgio ca. 2,5 km – Zee: Ca. 15 km. – Fano: ca. 25 km. – Vliegveld Ancona: ca. 50 Km.

Typisch landhuis van 165 vierkante meter, gedeeltelijk gerenoveerd en gunstig gelegen. Het huis bevindt zich op een terrein van ongeveer 2200 m² en is volledig omheind. Op de begane grond twee grote kamers met open haard, een keuken, een badkamer en een deel gebruikt als een garage (ca. 22 m²), magazijn en oven. Op de eerste verdieping, die toegankelijk is via een interne trap, vier slaapkamers en twee badkamers. De huis is in de afgelopen jaren voor het weekend gebruikt.

Mooie landhuis op een schilderachtige locatie volledig gerestaureerd. 375.000 euro

ORCIANO di Pesaro (Pesaro-Urbino) MARCHE

Orciano: 3 km. – Superstrada: 4 km. –  Mare / Marotta ca. 20 km. –  Ancona aeroporto: ca. 52 km.

Mooie landhuis in een schilderachtige locatie, volledig gerestaureerd en met veel aandacht voor afwerking. Lichte kamers en met een hoogte van maximaal 8 m. en een geavanceerde technische staat waaronder een krachtige geavanceerde zonne-energiecentrale om het gehele huis te verwarmen en een geautomatiseerde waterput. Het huis heeft 240 vierkante meter over twee verdiepingen. Begane grond: grote kamer met keuken en eetkamer, studie, veranda, wasplaats, dubbele garage en kelder; 2 onafhankelijke appartementen met kitchenette en een badkamer. Eerste verdieping: 2 slaapkamers, ruime badkamer, vide. Perfect samengevoegd is de mediterrane tuin van ca. 4.000 m²

Meer informatie

Direct bewoonbare gelegen boerderij, geschikt voor B&B. 300.000 euro

URBINO (Pesaro-Urbino) MARCHE

Urbino: 7 km. – Pesaro / zee: 45 km. – Bologna luchthaven: 185 km. – luchthaven Ancona: 90 km.

In het midden van de natuur en op een paar kilometer van Urbino, direct bewoonbare gelegen boerderij omringd door een stuk grond en bos van ca 1 ha waarvan het gedeelte rondom het huis waar zich een bron bevindt, volledig omheind is. Het huis is ongeveer 200 vierkante meter, op twee niveaus gerangschikt en is van bakstenen buiten gemaakt, terwijl er binnen de oorspronkelijke vloertegels zijn behouden; het plafond van de bovenverdieping is voorzien van zichtbare balken.

De voorzijde is aan twee zijden omringd door een grote veranda met daaronder de houtoven en de houtschuur.
Rechts van de ingang is er een gesloten ruimte aan drie zijden die als auto parkeerplaats voor een auto gebruikt kan worden en van waaruit ook directe toegang tot het huis is.
Op de begane grond bevindt zich de keuken met open haard, eetkamer, badkamer met douche en wasruimte en woonkamer met een tweede grote open haard. Op de eerste verdieping zijn er vier grote tweepersoons slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad.
Het huis- en sanitairwaterverwarmingssysteem werkt zowel met houtkachel (met aanzienlijke energiebesparing) en met LPG-gas.
Dit huis kan een goede investering zijn, zelfs als vakantiehuis of bed and breakfast.

Meer informatie

Bekijk het volledige aanbod op www.italcasa.eu

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*