NieuwsVakantie

De mooiste tijd van het jaar, Italiaanse vakantiedromen

Deze tijd is voor velen de mooiste tijd van het jaar. Net als de Italianen is het traditie om tijdens de feestdagen gezellig samen te zijn met familie en vrienden aan een mooi gedekte tafel. Misschien haal je herinneringen op aan een fijne vakantie, of kijk je alvast vooruit naar een vakantie volgend jaar. Niets leuker dan voorpret en alvast te dromen wat het nieuwe jaar zal brengen.

Etruria Travels nodigt je uit om je vakantiedromen in het nieuwe jaar uit te laten komen. Kom kijken, kom proeven en beleef je dromen nu (eerst) op de website.

Een geslaagde vakantie

Etruria Travels laat je graag alvast een beetje wegdromen bij  prachtige landgoederen waar je met z’n tweeën of grotere groepen kunt verblijven. Op de website vind je de vele verleidingen in Toscane, Umbrië en Sicilië.

Het Casa Verde & Casa Blu in het groene Umbrië heeft een privé zwembad!
Het Casa Verde & Casa Blu in het groene Umbrië heeft een privé zwembad!

Daar ontdekten ze in de afgelopen 25 (!) jaar de mooiste landgoederen waar je te gast kunt zijn. Ze kennen er de eigenaren, proefden de maaltijden en de wijnen en verkenden de omgeving. Dat is de garantie voor jouw geslaagde vakantie.

En omdat ze kind aan huis zijn bij alle accommodaties, kunnen ze je altijd perfect adviseren; van een knus tweepersoonshuisje aan de rand van een landgoed tot een ruim vrijstaand huis met privé-zwembad.

De landgoederen uit het aanbod zijn een perfecte uitvalsbasis voor tochten door de omgeving. Of dat nu met de auto, op de fiets, per paard of te voet is. Heuvels met trotse cipressen, schaduwrijke bossen, middeleeuwse dorpjes, grote kunststeden: in Toscane, Umbrië en Sicilië is er genoeg te ontdekken.

De kenmerkende cipressen in Toscane zijn de entree van een schitterend landgoed
De kenmerkende cipressen in Toscane zijn de entree van een schitterend landgoed

vroegboekkorting

Als je nu bedenkt op welke bijzondere plekken je straks wilt zijn, profiteer je van flinke vroegboekkortingen. Die kunnen oplopen tot wel 10% van de totaalprijs! Op een speciale pagina van onze website vind je een overzicht met alle voordeel.

Het fraaie Casa Glicine vlakbij Arezzo (zie ook topfoto)
Het fraaie Casa Glicine vlakbij Arezzo (zie ook topfoto)
Tenuta La Fratta. Een statig herenhuis uit 1300 vlakbij Siena (Toscane)
Tenuta La Fratta. Een ruim huis uit 1300 vlakbij Siena (Toscane)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button