Italiaanse kado's voor de feestdagenSmakenZaken

Mix van honing en Aceto Balsamico Noviteit 2011

Imkerij Gianni Castellari is al meer dan 35 jaar een bekende naam met honderden bijenkasten in omgeving van Modena. Modena is uiteraard bekend vanwege de Aceto Balsamico. Vijf jaar geleden werd een eeuwenoud familierecept nieuw leven ingeblazen. De combinatie van acaciahoning en minimaal 8 jaar gerijpte Balsamico (beiden uit eigen productie) leidde tot Il Mieleaceto.

II Mieleaceto, ook wel “Elixer van de gravin” genoemd, is een goed bewaard familierecept dat mondeling van vrouw tot vrouw werd doorgegeven. De combinatie van zoetheid en de onmiskenbare smaak van Balsamico azijn geeft een evenwichtig geheel en is speciaal ontworpen als smaakmaker allerlei gerechten. De mix smaakt erg goed bij vlees, kaas en groenten maar ook bij zoete gerechten zoals Panna Cotta of ijs.

Aan de lekkernij zijn geen geur-, kleur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Zelfs de niet-liefhebbers van honing of balsamico azijn weten de fluweelzachte en subtiele smaak te waarderen, zo verzekerd importeur Boudewijn van Meggelen van Splendido.

Il Mieleaceto werd onlangs op een vakbeurs aangemerkt als ‘Noviteit 2011’
Meer informatie. http://www.splendido.nl/

[divider][divider]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button