NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Mick Jagger wil deze zomer naar Toscane

Mick Jagger zou naar verluidt deze zomer naar Toscane met vakantie willen. Dat beweren althans lokale media in de regio.

Het management van de 76-jarige zanger zou op zoek zijn naar naar een goed verborgen villa met minstens zes slaapkamers in de buurt van Florence. Daarbij zou er ook naar een accommodatie gezocht worden voor zijn personeel, beveiliging en muzikanten.

Jagger wil graag naar de Val d’Orcia, Maremma of het Chianti-gebied, tsja, wie niet?! Hij zou er tot de herfst in Italië willen blijven volgens de berichten.

De ‘Stones’ hebben de tijd want hun No Filter-tour door de Verenigde Staten ging door de corona niet door.

Wereldsterren in Italië

Mick Jagger wil deze zomer naar Toscane

Jagger kan in ieder geval espresso drinken bij Sting want die woont al 20 jaar in het Chianti-gebied met zijn vrouw Trudie op zijn wijndomein Il Palagio. Ooit kon je daar meehelpen met de olijfpluk want die bomen heeft hij ook staan. Daarvoor kreeg je geen salaris maar moest er zelfs geld toe! De zanger van The Police zit niet om een euro verlegen zou je zeggen maar hij rekende toen wel € 260,- voor een dagje plukken aan de boom.

Maar eerlijk is eerlijk, de 68-jarige zanger is zeker begaan met zijn landgoed vlakbij Florence. Hij kocht het in 1999 in vervallen staat en is sindsdien druk om er mooie olijfolie, wijn en honing te maken. Hij en zijn vrouw Trudy verkopen het in een eigen winkel maar sturen de lekkernijen ook op. Zie hiervoor hun website www.palagioproducts.com. Zijn wijn is ook in Nederland te koop.

Naast deze twee pop-iconen zijn er nog tal van beroemdheden die prima toeven in Italië zoals natuurlijk George Cloony. Veel zijn er zelfs van Italiaanse afkomst, denk aan Lady Gaga en Madonna en er zijn veel namen uit de Amerikaanse entertainmentwereld. Tussen 1876 en 1924 emigreerden vierenhalf miljoen Italianen naar Amerika. Het land had zelf toen maar veertien miljoen inwoners. Uit deze grote groep en de mensen die in de jaren daarna aankwamen zijn bekende namen voortgekomen. Uit de lange lijst noemen we de zangers Frank Sinatra, Frank Zappa en Gwen Stefani, de acteurs; Danny De Vito, Leonardo di Caprio, Robert de Niro, Al Pacino,Tony Danza, en de regisseurs Francis Ford Coppola en Quentin Tarantino. Zelfs Paris Hilton schijnt Italiaans bloed te hebben.

Tot slot kan je onze eigen wereldster prinses Beatrix ook nog tegenkomen in Toscane. Daar was ze vorig jaar nog met vakantie. Lezers van Il Giornale hebben haar wel eens met een ijsje gespot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button