Italiaanse merenNieuwsVakantie

Meer Jumanji in Gardaland

Het grootste pretpark van Italië onthulde vorig jaar april een nieuwe attractie, Jumanji The Adventure. Het is gebaseerd op de gelijknamige film. Dit jaar komt daar een attractie met hetzelfde thema bij; Jumanji, The Labyrinth. Dit doolhof staat ook helemaal in het teken van de bekende avonturenfilms.

Het is de bedoeling dat je door het nieuwe Jumanji doolhof heenloopt. Er zijn dan allemaal speciale effecten zoals een ronddraaiende ton, een Arabische markt en een overdekt spiegeldoolhof.

Jumanji The Adventure is een klassiek ritje van vijf minuten in een Jeep op rails. Je maakt dan een tochtje door de jungle en passeert allemaal scènes uit de film. Speciale effecten maken ook deze belevenis compleet. Het park tikte er 20 miljoen voor af.

Het pretparkenbedrijf dat eigenaar is van Gardaland, heeft een overeenkomst om het merk Jumanji exclusief te mogen gebruiken in meerdere parken. Jaarlijks bezoeken zo’n 3 miljoen mensen het park aan het Gardameer.

Meer Jumanji in Gardaland
Foto: Stefano Guerrieri

Ook nieuw in Gardaland: Nautilus

Dit jaar kan je naar een nieuwe theatershow in het Gardaland Theatre. Nautilus is een nieuwe, innovatieve voorstelling waarbij je als publiek echt moet meedoen. Een ware beleving volgens de bedenkers. Je waant in de onderzeeër van kapitein Nemo en ontdekt de geheimen van de oceaan. De voorstelling heeft naast het entertainment ook een educatieve insteek.

Meer pretparken in Italië

Meer Jumanji in Gardaland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button