HuizenNieuwsVerona

Madonna zoekt vakantiehuisje in Verona

Afgelopen weekend was de Second home Beurs in Utrecht. Met het inzakken van de huizenmarkt was het aantal exposanten een stuk kleiner maar de doorzetters onder de makelaars zijn vol vertrouwen, dat bleek al uit dit artikel in Il Giornale.

Italië blijft populair voor  een (second) home, ook onder de ‘Rich and Famous’. Al gaat het bij deze groep meestal om een third-, fourth-or-more-home. Zo gaat het gerucht dat Madonna Louise Veronica Ciccone, beter bekend onder alleen de eerste naam, op huizenjacht is in Verona. De wereldster, deels van Italiaanse afkomst, heeft volgens locale kranten haar oog laten vallen op een woning aan de Piazza delle Erbe (zie foto). Het optrekje zou zo’n 10 miljoen euro moeten kosten maar dan heb je ook wat. Een penthouse van twee verdiepingen, 500 m2, 6 slaapkamers, 5 badkamers en een loft. Ook erg praktisch is dat het volledig gemeubileerd is dus dat scheelt weer een hoop gezoek op marktplaats.

Leonardo di Caprio

In Verona verkeert ze in goed gezelschap want Leonardo di Caprio (Italiaans-Duitse vader, genoemd naar Da Vinci) heeft een huis aan het Piazza Bra, het grote plein van het Romeinse theater  en het setje Jolie-Pitt verblijft vlakbij in Valpolicella. Zij betaalden vorig jaar 30 miljoen euro voor hun zomerhuisje. De 6 bambini van het paar hebben daar 15.000 m2 speelruimte, 15 slaapkamers en iedereen heeft zijn eigen badkamer (7 stuks).
Als u dat bedrag op zak heeft weet u ongetwijfeld de weg naar een goede adviseur. Voor gewone stervelingen onderstaand drie adressen van betrouwbare Nederlandse makelaars voor onroerend goed in Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button