algemeenNieuwsStile Italiano

Made in Italy

Italiaans familie bedrijf – Piroche Cosmétiques

En dan ook echt, niet alleen de sticker. Alle producten worden in eigen beheer in Merano gemaakt. Kwaliteit is de leidende factor. Zoals “papa” ooit tegen mij zei: wij verkopen geen gebakken lucht, maar cosmetica met resultaat.

De producten zijn rijk aan uitsluitend natuurlijke actieve ingrediënten: bronwater uit de bergen, alpenkruiden met buitengewone eigenschappen, plantenextracten van de hoogste kwaliteit, absoluut zuivere etherische oliën, zeewieren uit Bretagne en bepaalde soorten klei.

Elk natuurlijk extract bevat actieve ingrediënten die een specifiek effect hebben. Door meer extracten te combineren in specifieke geavanceerde formuleringen, kunnen gerichte en individuele resultaten worden bereikt. Natuurlijke schoonheid komt tot uitdrukking in vitaliteit, gezondheid en innerlijke balans.

Piroche Cosmétiques werkt vanuit een holistisch oogpunt en ziet de mens als geheel. Verzorging houdt niet op bij wat je ziet. Het uiterlijk en innerlijk in balans is een waarborg voor gezondheid en mooi verzorgd verouderen. Hou je van de Italian Way of life? Dan passen de producten van Piroche perfect bij deze levensstijl. Daarom hebben wij voor de lezers van Il Giornale een speciale kennismakingsaanbieding. Gebruik de code, ITALY, voor 25% korting in onze webshop. Deze is geldig tot en met 31 augustus 2019.

www.piloucosmetics.shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button