Alto Adige (Trentino - Zuid Tirol)NieuwsRegio'sVakantie

Maakt Brad Pitt film over ijsman Ötzi in Italië?

Media in het Noord-Italiaanse Bolzano waren maandag in rep en roer want de privéjet van acteur Brad Pitt landde op het lokale vliegveld. Er wordt gespeculeerd dat hij een film wil maken over ijsman Ötzi, de mummie die in 1991 uit de gletsjer naar boven kwam en nu een grote attractie is in de regio.

De reden voor zijn bezoek is vooralsnog een mysterie maar dat maakt het gissen niet minder leuk. Volgens sommige media zou hij naar een van de luxe kuuroorden in Merano gaan maar anderen gooien het op een nieuwe film. De acteur zou locaties bezoeken omdat hij zou dromen van een film over de fameuze oude jager. Daarvan heeft hij zelfs een afbeelding op zijn onderarm getatoeëerd. Getooid met hoed, de bekende zonnebril en een gitaar wisten de paparazzi hem te spotten.

Misschien wil Pitt zelf Ötzi spelen. De knappe ster zal dan wel een flinke gedaantewisseling moeten ondergaan. Hoe hij er dan precies uit moet zien is nog even de vraag. Ötzi wordt altijd afgebeeld met een flinke bos haar en blanke huid. Maar volgens recent onderzoek was hij juist kalend en was zijn huid een stuk donkerder.

Het speciale museum dat voor de ijsman is gebouwd moeten wij nog een keer bezoeken. Neem zelf alvast een kijkje via de website.

Brad Pitt film over ijsman Ötzi in Italië
Ötzi is big business

Formule 1

Een paar weken geleden was Pitt nog bij de F1 Grand Prix van Monza. Hij werkt al een tijd aan een film over de F1, alhoewel het project volgens sommige media stil zou liggen vanwege de schrijversstaking in Hollywood.  

Pitt voelt zich thuis in de Laars. Geregeld gesignaleerden we hem tijdens vakanties met Angelina Jolie, of als gast in de villa van George Clooney aan het Comomeer. In Rome deed Pitt alweer lang geleden de opnames voor Ocean’s Twelve.

Brad Pitt film over ijsman Ötzi in Italië

Brad Pitt film over ijsman Ötzi in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button