Italiaanse restaurantsNieuwsSmaken

Maak kans op de titel Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2012

Na het succes van vorig jaar, met Incanto uit Amsterdam als trotse winnaar (lees het verslag), houdt Italië Magazine dit jaar voor de tweede keer de verkiezing van het Italiё Magazine Restaurant van het Jaar.


De wedstrijd

Momenteel is Italië Magazine weer op zoek naar de beste, echt Italiaanse restaurants in Nederland. In het julinummer van Italië Magazine zal een shortlist van tien genomineerde restaurants worden bekendgemaakt waaruit een deskundige jury vervolgens de winnaar kiest. De feestelijke prijsuitreiking vindt in september plaats. Hierbij hoort voor het winnende restaurant, naast de award, ruime publiciteit via verschillende media en een uitgebreide reportage in het decembernummer van Italië Magazine.

De Criteria

  • De chef-kok moet van Italiaanse afkomst zijn.
  • De kaart moet Italiaans zijn en een goede selectie Italiaanse wijnen bevatten.
  • De keuken moet gebruik maken van verse ingrediënten en Italiaanse producten.

Meedingen?
Hebt u een Italiaans restaurant dat voldoet aan bovenstaande criteria en wilt u kans maken op deze eretitel dan kunt u uzelf voor 15 mei 2012 via de ze site van Italië Magazine opgeven.
Bent u geen restauranthouder maar wel liefhebber van de Italiaanse keuken vraag dan of uw favoriete Italiaanse restaurant zich al heeft opgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button