Italiaanse modeNieuwsStile Italiano

Luxe leren Italiaanse mode voor vrouwen met lef

Wil jij ook schitteren in leren Italiaanse damesmode?  Met handgemaakte sandalen, exclusieve handtassen en stijlvolle leren jassen. Als je van luxe, eigenzinnigheid en mode houdt, passen de  leren producten van Pulcinella Moda perfect bij jou. Geen saaie standaard mode, maar trendy items die ervoor zorgen dat je altijd opvalt.

De luxe leren mode van Pulcinella is exclusief verkrijgbaar via de webshop www.pulcinellamoda.com. Je vind hier onder andere een ruim assortiment sandalen, prachtige tassen en stijlvolle jassen in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen. Unieke ontwerpen en altijd met het oog op de nieuwste trends van de catwalk.

Alle items worden door de meest ervaren professionals handgemaakt van het beste leer. Je weet daarom zeker dat je bij Pulcinella Moda kwaliteit in huis haalt. Wil jij weten hoe het voelt om een stukje Italië te dragen? Pas dan eens één van deze unieke kunststukjes. Als je durft…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwerpen? Houd de Facebook-pagina en de website van Pulcinella Moda dan goed in de gaten. Italiaanse elegantie haal je vervolgens met een muisklik in huis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button