Kunst & CultuurKunst, film, muziek

Foto tentoonstelling van Carlos Solito. ‘Lost in Basilicata’

Carlos Solito, uit Apulië, 34 jaar, is een schrijver, fotograaf en regisseur. Hij reist de hele wereld over voor het maken van reportages die in verschillende Italiaanse en buitenlandse magazines gepubliceerd worden.

Lost in Basilicata is een tentoonstelling toegewijd aan landschappen en blikken en aan kleur en zwart-wit die van 30 november tot 17 december te bezichtigen zal zijn in het Italiaans Cultureel Instituut te Amsterdam.

De 23 foto’s van Carlos Solito omarmen de vulkanische kegel van de Vulture, de bergen van de Lucanische Apennijnen, de dennen van de Pollino, de scherpe pieken van de Lucanische Dolomieten, het oneindige platteland op de grens met Apulië, de valleien van de rivieren Bradano, Basento en Agri, de Ionische en Tyrrheense kusten, de resten van de Klassieke Oudheid en de magische wereld van de ‘Sassi’ van Matera.

De tentoonstelling is gerealiseerd in samenwerking met de Azienda di Promozione Turistica Basilicata en de regio Basilicata.

De openingstijden van de tentoonstelling zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur

Italiaans Cultureel Instituut te Amsterdam, Keizersgracht 564
www.iicamsterdam.esteri.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button