Italie EvenementItalie Evenement 2017Nieuws

Leonie Meijer en Marijn Brouwers op het Italië Evenement Smaak & Stijl

Waar u haar van kent? Van The Voice of Holland! Leonie Meijer schitterde in 2011 tot in de finale en vervolgens in de Top 40. Samen met Marijn Brouwers trekt ze binnenkort de theaters langs met het programma Bella Italia. Ze geven een voorproefje op het Italië Evenement in Haarzuilens.

Op het Italië Evenement (19-21 mei) laten ze o.a. Pausini, Carrà en Bocelli horen tijdens een exclusief voorproefje op zondag 21 mei. Leonie en Marijn zijn beiden Italië-fans volgden zelfs een studie Italiaans. Leonie Meijer stond al de theaters stond met diverse soloprogramma’s en scoorde diverse hits. Ze verheugt zich enorm op theaterconcerten. “Ik houd van Italiaanse muziek. Er klinkt zoveel passie en liefde door. Hoe mooi is het dat ik dat met Marijn en Merijn nu mag laten horen!”

ETERNO

Ook de band ETERNO die bestaat uit de zangers Mark Enthoven en Georgie Davis laten op 21 mei van zich horen met een mix van bekende Italiaanse namen in een unieke Italiaanse opera. Het wordt een programma van vele cross-overs; van pop en klassiek tot romantische ballads en swingende filmmuziek. ETERNO belooft een muzikale betovering bij het grote horecaplein van Ballare in Piazza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button