Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Laura Pausini presenteert nieuwe CD tijdens concert in Disney Land Parijs

De donkere dagen zijn aangebroken en dat weet Laura Pausini ook. Om in de sfeer te komen bracht ze deze week een nieuwe CD uit met haar favoriete kerstliedjes.

LauraXMas heet het nieuwe werk dat ze maakte met de bekende Amerikaanse componist Patrick Williams. Het zijn ook veel Amerikaanse classics die ze ten gehore brengt zoals Let It Snow, Jingle Bells, Have Yourself a Merry Little Christmas, Oh Happy Day en Santa Claus Is Coming to Town.

Laura heeft tegenwoordig een echt gezinnetje en Kerstmis is daarom nog specialer geworden vertelde ze de pers. “Ik vind het geweldig dat ik met mijn stem en kerstwensen deel kan uitmaken deze speciale periode voor mijn fans. Het is een mooie afsluiting van een succesvol jaar dat me veel voldoening gaf”, aldus de Italiaanse ster. Die voldoening kwam mede omdat ze de 11e  ‘Latin’ Grammy nominatie kreeg want de zangeres is erg populair in Latijns Amerika. Deze prijzen worden 17 november in Las Vegas uitgereikt.
Ook in Italië zelf ontving ze dit jaar een prijs. Dat was een TV-prijs voor haar programma Laura e Paola dat ze samen maakte met comédienne Paola Cortellesi.

Op 24 november presenteert ze haar kerstalbum officieel tijdens een concert in Disney Land Parijs.

Laura Pausini is net klaar met een tour door Europa, Canada en de VS. Het is niet duidelijk wanneer ze weer een keer in Nederland op de planken staat. Een klein plekje in haar hart moet er wel zijn voor ons land. Een paar jaar geleden nam ze nog haar videoclips op in Amsterdam en droeg ze creaties van de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker.

laura-pausini-kerst

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button