HuizenNieuws

Lady Gaga zoekt huis in Italië

Popster Lady Gaga is op zoek naar een woning in Milaan volgens de Italiaanse media. De diva is gek op Italië en heeft ook Italiaanse roots. Ze zou op zoek zijn in de Via Gesù, waar op nummer 12 haar modeheld Gianni Versace woonde en werkte.

Voorafgaand aan haar concert in Milaan begin oktober at ze een hapje met Donatella Versace, die nu aan het hoofd van het imperium staat. Versace ontwerpt veel van de creaties die Gaga op het podium draagt. Wel moet de designersnaald en draad waarschijnlijk wat verstelwerk doen want Gaga heeft er een paar pondjes bij gekregen de laatste tijd.

De twee blondines veroorzaakte heel wat onrust toen zij door de Italiaanse straten liepen. Ze poseerden vervolgens op het balkon van Palazzo Versace en gooiden rozen naar de honderden gillende fans die beneden stonden (zie: foto).

Het is geen slechte tijd om in Milaan te kopen want de huizenprijzen zijn met 26% gedaald. En in Milaan komt ze haar rivaal Madonna niet tegen want die zit in haar huis in Verona of misschien wel in Rome. De laatste geruchten zijn namelijk dat de popster in de Italiaanse hoofdstad wil gaan wonen.

update 2021

Lady Gaga speelt de hoofdrol in de film House of Gucci die zicht in Italië afspeelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button