Italië Evenement 2014Nieuws

Kom Italië zien, horen, ruiken, proeven en beleven!

Het Italië Evenement richt zich dit jaar meer dan ooit op alle zintuigen. Het moet de beleving van dit land op 23, 24 en 25 mei in Haarzuilens nog meer versterken. Dat betekent onder meer proeven van bekende Italiaanse chefs en genieten van Italiaanse artiesten, maar ook het ontdekken van Italië op de weg, vanuit de lucht en op het water.

poster italie evenementItalië was nog nooit zo populair in Nederland. Mogelijk heeft het Italië Evenement daar de afgelopen jaren een hand in gehad, maar bij Maestro Events zijn ze bescheiden genoeg om te weten dat er meer elementen een rol spelen. Feit is wel dat dit jaarlijkse evenement groeiende is. Zelfs na het jubileumjaar 2013 kreeg directeur Spada weer nieuwe bedrijven en organisaties aan de lijn die de elfde editie niet wilden missen. “Wij prijzen ons inderdaad gelukkig, want in de afgelopen jaren zijn er ook evenementen en beurzen van de kalender verdwenen. Simpelweg omdat het moeilijke tijden zijn. Het lijkt erop dat een thema als Italië juist uitnodigt om te komen of mee te doen. Italie staat nou eenmaal voor de fijne dingen in het leven; vakantie, lekker eten, genieten, enzovoort. En al die dingen die Italie zo prettig maken, zul je straks ook vinden tijdens ons elfde Italie Evenement.”

italie evenement 2014Het Italiaanse weekend rond het prachtige Kasteel de Haar was van oorsprong bedoeld om Nederlanders (beter) voor te bereiden op hun vakantie. In dat opzicht wordt het evenement door veel bezoekers nog steeds gezien als stemmingmaker en de symbolische start van de zomer, maar het is al lang niet meer een evenement van kraampjes en stands vol informatie. Het is met recht een belevenis geworden waar alle aspecten van Italie in woord en daad worden gepresenteerd. Er valt dan ook heel veel te doen, te zien, te horen en te proeven. Weet u bijvoorbeeld dat er milieuvriendelijk gereden en gevaren wordt in Italie? Weet u hoe de beste Barista een perfecte cappuccino bereidt? En weet u wat er allemaal bij komt kijken om te trouwen in Toscane? Tijdens het Italië Evenement komt u het niet alleen te weten, maar kunt u het ook aan den lijve ervaren. En dat voor een toegangsprijs!

Lees al het nieuws over het Italië Evenement 2014 of bestel meteen tickets. Een kortingbon van € 2,50 staat op de voorpagina van onze gedrukte krant! Haal op zolang de voorraad strekt op de volgende adressen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button