De markenNieuwsVakantie

Een heerlijke vakantie in de Marken (Le Marche)

Advertorial
Welke bijzondere en authentieke vakantieplek rond het Middellandse zee gebied zou je graag terugzien in ons aanbod?’ Dat was de vraag die reisorganisatie Eliza was here  aan haar vaste klanten stelde. Het voor sommigen misschien verassend antwoord; De Italiaanse regio De Marken (Le Marche in het Italiaans). De klanten van Eliza hebben verstand van zaken want De Marken is nog niet toeristisch, heeft een schitterend landschap, ligt vlak bij zee en natuurlijk is ook de keuken fantastisch.

Het past dus helemaal in het concept van Eliza was here dat uitgaat van kleinschalige accommodaties, een nog onontdekte, niet toeristische streek vlakbij zee en met een aantrekkelijke omgeving. Dit gebied wordt niet voor niets het nog-niet-ontdekte Toscane genoemd.

Het schitterende uitzicht vanuit Agriturismo La Casetta in De Marken (Le Marche)

Pareltjes in de Marken, waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf
Eliza heeft een paar pareltjes ontdekt waar gasten nog het echte Italiaanse leven ervaren, zonder concessies te doen aan hun comfort. Zo streek Eliza bijvoorbeeld neer in Agriturismo Carincone. Dit vakantieadresje met vijf bijzondere appartementen van de zeer gastvrije Nederlandse Eric en Nanja Helmers ligt verstopt in de bossen van Le Marche. Je waant je hier echt in de ‘middle of nowhere’. Een heerlijk rustige plek om te ontspannen. Of neem de accommodaties Villa Alwin (zie foto bovenaan dit artikel) en Agriturismo La Casetta gelegen in het kleine dorpje Montefiore dell Aso op slechts 10 minuten rijden van de kust! Ideale appartementen zeker ook voor families met kinderen.

Onontdekte baaien in De Marken, Italië

Niet alleen accommodaties
De Marken is dus helemaal ‘Eliza was here’. In de verschillende bergdorpjes heerst nog de ‘couleur locale’, de echte authentieke sfeer. Je word omgeven door mooie landschappen met glooiende heuvels, met bossen en weilanden middenin een prachtig berggebied. Ook aan cultuur- en geschiedenisschatten geen gebrek. Dan heb je ook nog de zee, vissersdorpjes, badplaatsen, onontdekte baaien of goudgeel strand. En begin maar vast met watertanden, want net als in heel Italië is het alsof de engelen er koken. De Marken heeft een paar specialiteiten zoals de witte en zwarte truffel, ham uit Carpegna of de favoriet: gefrituurde grote olijven, de zogenaamde Olive Ascolane. In Italie zijn ze zo populair dat je ze zelfs bij de Mc Donalds kan krijgen! Lees ons bericht

Bij Eliza was here boek je betaalbare vakanties naar bijzondere accommodaties
Eliza was here is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere bijzondere accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Naast vliegvakanties – inclusief verblijf, huurauto en vlucht – biedt Eliza was here ook autovakanties aan naar Frankrijk, Umbrië, Catalonië, Le Marche en Toscane.
Op de website www.elizawashere.nl  zijn foto’s en beschrijvingen van alle vakantieverblijven te vinden met de prijzen, beschikbaarheid en de mogelijkheid om direct online te boeken. Prijzen voor vliegvakanties zijn per persoon, inclusief verblijf, vlucht, autohuur en veelal inclusief ontbijt. Vakanties van Eliza was here worden niet via reisbureaus verkocht.

Een reactie

  1. Eliza was here spreekt een bepaald publiek aan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij voor een dergelijke bestemming kiest denk ik. Wel een goede zaak dat ze naar hun klant luisteren, dat wordt namelijk nog weleens vergeten door anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button