Italië Evenement 2013Nieuws

Karaoke op zijn Italiaans in Haarzuilens

In Azië struikel je over de Karaokebars maar tijdens het Italië Evenement in Haarzuilens kan je ook gewoon in Nederland je zangkwaliteiten testen. Dat wordt heerlijk meebrullen met Italiaanse klassiekers, Voooolaaaareeeee. Oooohooo!

Op het terras van La Galleria is Massimo Bizzo te vinden. Hij laat de bekendste Italiaanse liedjes van de revue passeren en met behulp van een tekstscherm kunt u met hem meedoen.

Italiaanse muziek van alle stijlen op het Italië Evenement 2013

Italië heeft een rijke muzikale traditie. Op het aankomende Italië Evenement zijn er vele stijlen te horen en te zien. Van opera tot pop en van rock tot volksdansmuziek en romantische liefdesliederen. Een overzicht van de artiesten die u kunt zien.

Massimo Bizzo
Massimo Bizzo

Massimo Bizzo

Samen met Massimo Bizzo zingt u dus de bekende Italiaanse nummers. Bizzo zong aan het begin van zijn carrière voornamelijk zijn eigen composities maar al snel werd hij gevraagd om ook voor andere artiesten, films en soapseries muziek te componeren.
Na een paar succesvolle jaren met de band van de Cubaanse zanger Perez Prado, besluit Massimo zijn eigen band, de Massimo Bizzo Show op te richten. Met deze formatie trad hij op in de mooiste gelegenheden van Italië en later trekt hij ook door Europa en Azië. Zijn prachtige stem, een combinatie van passie en rock staan garant voor een geweldige sfeer. Sinds 1993 woont Massimo in Nederland.

Het trio van Tamorra speelde drie dagen lang de mooiste muziek. De heren zijn gewoon de boeken via hun website.
Het trio van Tamorra speelde ook vorig jaar drie dagen lang de mooiste muziek. De heren zijn gewoon de boeken via hun website.

Tamorra

Napels is een stad van romantiek en rauwe emotie. Het is de geboorteplek van de maffia. De straten zijn nauw en stoffig en de haven is een van de oudste havens ter wereld. Naast koopwaar nemen reizigers ook muziek mee, waardoor Napels een smeltkroes van stijlen is geworden die heeft geresulteerd in de traditie van de Canzone Napolitane.  Tamorra bestaat uit Napolitaan Marco Cappiello op zang en gitaar, begeleid door Adriaan de Kroo op percussie en mandolin.  Zij bouwen voort op deze traditie. Soms gevoelig, dan weer bedoeld om te dansen maar altijd recht uit het hart. Tamorra brengt het oude geluid van liefde en lijden, van dood maar vooral van vriendschap.

Angelo Indicato
Angelo Indicato

Angelo Indaco

Van jongs af aan is de muziek zijn grote passie. Door zijn jarenlange ervaring op feesten en evenementen verstaat Angelo het vak van entertainer als geen ander. Hij is niet alleen een talentvol zanger, maar ook een allround musicus. Hij componeert en arrangeert. Hij speelt piano, accordeon, toetsen en gitaar. Angelo groeide op in La Bella Italia!

 

Davide la Cara
Davide la Cara

Davide La Cara 

Davide La Cara werd geboren in Desio, Noord-Italië. Hij woont sinds 1996 in Nederland en werd in 2007 zelfs Nederlands staatsburger. Hij nam deel aan (en won) verschillende talentenjachten en songfestivals in Italië en Nederland. In 2003 eindigde Davide op de derde plaats van het Nationaal COC Songfestival met het hartstochtelijke lied Passerà. In 2004 nam hij zijn debuutalbum Anime op. Hij deed mee aan de grote talentenshow als Idols , Popstars en  X-Factor en wist vaak een aantal rondes door te komen.

 

Spacca il silenzio
Spacca il silenzio

Spacca il Silenzio

Spacca il Silenzio zal ook aanwezig zijn op Italië Evenement en u vermaken met hun zelfgeschreven muziek. Een Italiaanse band met muziek in de stijl van rock. Ze touren door heel Europa, en komen naar Nederland voor het Italië evenement!

Op 24 mei kunt u ze trouwens ook al zien in Zwolle. Daar geven ze een optreden in eetcafé de Casteleyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button