Kunst & CultuurKunst, film, muziekMuziekOperaStile Italiano

Kaarten winnen voor het Komische Italiaanse opera in Almere of Hengelo!

Buitengewone internationale professionele solisten en amateurs vertolken samen in juni de komische Italiaanse opera ‘L’Italiana in Algeri’ van Rossini. De première is op donderdag 13 juni in het Stadstheater in Arnhem. Daarna is de opera op zaterdag 15 juni in de Schouwburg in Hengelo en op maandag 17 juni in de Kunstlinie Almere Flevoland in Almere.
Il Giornale verloot 2 toegangskaarten!

Onderdeel van Festival de’ Bardi
De opera is onderdeel van Festival de’ Bardi met een pianorecital, een sacred concert en opera galaconcerten van internationale solisten. Deze optredens zijn ook in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. Meer weten over dit festival en het programma? Kijk op festivaldebardi.nl. Like het festival op Facebook en Instagram.

Wat is bijzonder aan het festival?
Het is een bijzonder project door de samenwerking van jonge Internationale professionele solisten en amateurs voor zang en orkest. De solisten komen uit Italië, Australië, Polen, Engeland, Rusland, België en Nederland. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers die de kostuums en het decor maken. Provincie Gelderland subsidieert een deel van het festival.

Kaartjes kopen
Kaartjes voor de opera en andere optredens van het festival bestelt u via festivaldebardi.nl.

Het verhaal van de opera
Deze komische opera van Gioacchino Rossini draait om de Italiaanse Isabella die door Algerijnse piraten gevangen wordt genomen en bestemd is voor de harem van de Bei van Algerije, Mustafà. Door gebruik te maken van haar onfeilbare verleidingskunsten slaagt zij erin iedereen om de tuin te leiden, de grote groep Italiaanse slaven te laten ontsnappen en zich te herenigen met haar geliefde Lindoro in een wervelwind van misverstanden en wendingen die doordrenkt zijn van ‘georganiseerde waanzin’.

Kaarten winnen
Hoe win je de kaarten?
* Like de Facebookpagina van Il Giornale
* Deel het bericht op Facebook openbaar
* Tag de persoon met wie naar de Opera heen wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button