Italië Evenement 2012Nieuws

Jubileumeditie Italië Evenement 31 mei, 1 en 2 juni 2013

Nu de tenten zijn verdwenen en de tuinen van Kasteel de Haar weer gewoon tuinen mogen zijn, kunnen wij met trots en tevredenheid terugkijken op een prachtig feest. Echt waar, de negende editie was in alle opzichten een geslaagde editie.

Dat schrijf ik vandaag met extra veel trots, omdat het geen makkelijke tijden zijn. Nederland is nog altijd niet verlost van de recessie en Europa worstelt met de mediterrane sluitposten. Desalniettemin vonden meer dan 20.000 Nederlanders de weg naar ons Italië Evenement. Zij kwamen genieten van ‘la dolce vita’ en dat was nou precies waarom we dit evenement ooit zijn begonnen.

Ik zou daarom graag een woord van dank wijden aan Kasteel de Haar, onze sponsoren, de exposanten en alle bezoekers. Het was geweldig om samen weer een mooi Italiaans feestje te vieren.

Italie Evenement jubileum 10 jaar

In de tussentijd kunt u via onze krant Il Giornale herinneringen ophalen aan dit jaar en op de hoogte blijven van de voorbereidingen op het tiende evenement. Ik wens u een heerlijke (Italiaanse) zomer en graag tot volgend jaar, want dan bestaat het Italië Evenement Smaak en Stijl 10 jaar!

Aris Spada Organisator Italië Evenement

Volgend jaar doen we er voor het grande festa, de jubileumeditie, nog een schepje bovenop, dus noteer de data:
31 mei, 1 en 2 juni 2013.

Aris Spada & Team Maestro Events

Een reactie

  1. Italië Evenement……….2013!!!!!!

    Dit wordt mijn 10 e Evenement !!!!!

    Geweldig….ik ontdekte het voor de eerste keer in Zeist ……een affiche bij Aris Sdien ben ik elk jaar geweest naar Kasteel Haarzuilen van af 2004……samen met mijn vriendin Marijke……….!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button