Italië Evenement 2013Nieuws

Jubileum Italië Evenement 2013 in Haarzuilens

10 jaar geleden begonnen als de Smaak van Italië viert het Italië Evenement eind mei het grote jubileum. Tijdens het Italië Evenement 2013, op 31 mei, 1 -2 juni, kunt u Italiaans eten, rijden, luisteren en nog veel meer.

In de tuinen van Kasteel de Haar (Utr) vindt u dit weekend alles wat Italië zo mooi, lekker en bijzonder maakt. Meer dan 200 exposanten, artiesten, kunstenaars en koks laten Italië proeven en beleven. Kortom: de ideale manier om dit prachtige vakantieland (beter) te leren kennen.

Het team van Maestro Events is al maanden druk met de voorbereidingen Daarbij worden geen concessies doen aan de oorspronkelijke uitgangspunten van het evenement; Italiaanse tradities en trends met smaak en stijl.

Maar naast dit gevarieerde aanbod op de pleinen en langs de lanen, zijn ook enkele bijzondere hoogtepunten gepland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een traditionele processie en Mariaviering in de kapel van Kasteel de Haar op vrijdag 31 mei?! Het is slechts een klein tipje van de feestelijke sluier.

www.italiëevenement.nl

Bekijk ook het verslag of de foto-impressie van 2012 of bekijk de feestelijke video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button