algemeenHuizenNieuws

Je Italiaanse droomhuis staat er nog steeds

Langzamerhand komt Italië weer uit de crisis. Maar is het dan niet te opportunistisch om nu al te denken aan de aankoop van een huis in dit prachtige land? Van droom naar aankoop van een huis in Italië is een kwestie van lange adem. Er is dus helemaal geen belemmering nu al te starten en daarmee jouw bijdrage te leveren aan het herstel van de economie. De Italianen zullen het zeer op prijs stellen!

Bemiddelaar

Dus op zoek naar een huis in Italië en onzeker hoe dit aan te pakken? Hoe ziet de huizenmarkt er nu uit? Zijn de bouwers weer actief? Wat met een hypotheek bij de bank? Op dit moment heb je behoefte aan een raadgever, die je met kennis van zaken stap voor stap je op weg helpt. Die zich deelgenoot voelt van je wensen en deze kan vertalen naar een geschikte locatie. Die het hele proces heel persoonlijk begeleidt en intensief met je samenwerkt op weg naar het eindresultaat. Daarbij gaat het niet alleen om de aankoop van het huis, maar om werkelijk alle service elementen die er bij horen, onvoorwaardelijk, dus ook voor de onverwachte problemen.

Dan hebben we het over kopen via La Dolce Casa. Niet een makelaar met een portefeuille met huizen, maar een bemiddelaar en tegelijk specialist die aan niemand gebonden is en in de breedte van de markt het meest geschikte huis kan vinden. Met alle ruimte om zelf actief mee te zoeken via internet. Graag zelfs want dan zijn de voorkeuren snel duidelijk. Zo komen we tot een gezamenlijk zoekresultaat.

Wij werken zowel vanuit Nederland als vanuit Italië. Dat betekent dat je dus niet steeds naar Italië hoeft te reizen! Na uiteindelijk een door ons goed georganiseerde  doelgerichte bezichtiging ter plekke, waarin je definitief kunt beslissen, zorgt La Dolce Casa voor een zeer zorgvuldig aankoopproces, waarin alle bouwkundige-, kadastrale-, en eigendomsaspecten aan de orde komen. Met het passeren van de acte bij de notaris als afsluiting! Super efficiënt, super snel en heel persoonlijk.

Geen extra kosten

Makelaars in Italië werken zowel voor de verkopende- als de kopende partij. Buitenlandse kopers voelen zich daar niet gelukkig mee. Wiens belang wordt er gediend? La Dolce Casa onderhandelt met de makelaars om af te zien van hun belang inclusief hun courtage voor het deel van de kopende partij. Daarbij neemt La Dolce Casa de organisatie van de aankoop van hem over en betaal je de courtage aan La Dolce Casa. Onze inbreng voor de aankoop kost je daarom niets meer dan je bij een makelaar zou uitgeven. Dat leggen we graag uit als we contact met elkaar hebben.

La Dolce Casa vindt in heel Italië uw huis

Waar je ook heen wilt in Italië… geen regio is voor ons een probleem, wel met een voorbehoud voor Sardinië en Sicilië. Kijk op de website
www.la-dolce-casa.nl voor veel meer informatie of bel naar Frits Hemerik in Nederland 06 53839968 of Antonella Ghiani in Italië 06 12502583

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button