Italiaanse kado's voor MoederdagItaliaanse modeNieuwsStile ItalianoZaken

Italië in je kledingkast! Luxe leren mode voor vrouwen met lef

Het mondaine eiland Capri vormde de inspiratiebron voor de ontwerpers van het nieuwe modemerk Pulcinella Moda. De handgemaakte leren sandalen, kleding en accessoires van Pulcinella stralen de luxe, eigenzinnigheid en blijheid van dit zonnige stukje Italië uit.

Online shopgemak bij nieuw modemerk

Voor het nieuwe chique uit Italië hoef je voortaan geen reisje meer te boeken naar de Italiaanse zuidkust. In Nederland kun je hiervoor namelijk sinds afgelopen maand terecht bij het kersverse modemerk Pulcinella Moda. De luxe leren mode van Pulcinella is exclusief verkrijgbaar via deze webshop. Je begint de bella estate dus gewoon vanuit je eigen huis.

Sandali d’Italia

Bij Pulcinella Moda vind je onder andere een ruim assortiment exclusieve sandalen in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen. Allemaal handgemaakt van kwaliteitsleer. Je bestellingen worden con amore als cadeau voor je verpakt. De “Pulcinella Sandali” zijn pure verwennerij voor zelfbewuste vrouwen, die niet bang zijn om te schitteren. Wil jij weten hoe het voelt om Italië aan je voeten te hebben? Pas dan eens één van deze unieke kunststukjes.

SONY DSC

Pulcinella Moda heeft meer

Naast de Sandali vind je bij Pulcinella Moda ook chique handgemaakte leren jasjes en tassen. Omdat de sandali op de Europese leest zijn ontworpen, hebben ze de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. Vind je het in ons koude kikkerlandje nog te fris voor luxe sandalen? Dan geniet je in je handgemaakte jasje van Pulcinella Moda toch alvast van dat weldadige, zonnige Italiaanse gevoel. 

456~PROCESSED

Symbool voor luxe en lef

Dat je in Capri en omgeving luxe handgemaakte lederwaren vindt, is redelijk wijdverspreid bekend. Maar wie Pulcinella is, weten een stuk minder mensen. Pulcinella is een gemaskerd, positief ingesteld en rebels theaterkarakter uit de Italiaanse Comedia dell‘Arte. Dit personage staat symbool voor creativiteit en lef en is zo dus een prachtig boegbeeld voor de eigenzinnige ontwerpen van Pulcinella Moda.

geelroodzwart~PROCESSED

Italiaanse elegantie

De oprichters van Pulcinella Moda, Francesca en Giovanni, zorgen ervoor dat de collecties leren sandalen, kleding en accessoires in kleine oplages verschijnen en regelmatig wisselen. De ontwerpen behouden op die manier hun exclusiviteit. Zo weet je zeker dat je een uniek product bestelt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwerpen? Houd de Facebook-pagina en de website van Pulcinella Moda dan goed in de gaten. Italiaanse elegantie haal je vervolgens met een muisklik in huis. Als je durft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button