Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kerstkado'sItalie EvenementItalië Evenement 2016NieuwsZaken

Italië Evenement wintereditie: 21, 22, 23 oktober in Utrecht

Vormt het Italië Evenement in mei de start van het zomerseizoen, De Smaak van de Winter, Sapori D’inverno luidt de winter in. Sapori d’Inverno laat u proeven van de lekkerste regionale keukens maar biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december en een verrassend kijkje in de leukste wintersportplaatsen van Italië. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!

Locatie: Central Studio's Utrecht
Locatie: Central Studio’s Utrecht

Hoewel Kasteel de Haar ook in de winter prachtig is zoekt het evenement nu de sfeervolle en warme Central Studios in Utrecht op. Daar valt van 21, 22, 23 oktober van alles te beleven.

carpaccio2Eten & drinken

Het is koud buiten, maar binnen is het warm en gezellig. Geniet samen op het terras van de diverse Italiaanse gerechten, geurig espresso en cappuccino en heerlijke hapjes die bereid worden bij de verschillende foodtrucks. Op z’n Italiaans borrelen met aperitivi en daarna een lekkere maaltijd kan ook. Op vrijdag en zaterdag zijn de deuren op tot 21:00 uur.

 

Muziek & Entertainment

Net als in Haarzuilens zijn er vele Italiaanse muzikanten en artiesten. De cabaretière Veronique Sodano bijvoorbeeld die u misschien afgelopen mei gezien heeft. Vanaf het hoofdpodium ontroert ze met haar kleine liedjes en sketches, voorzien van een Italiaans knipoogje. Wie s’avonds blijft eten pikt ook nog een speciaal optreden van Veronique mee om 19:30 uur.

Veronique Sodano

workshops-chef-alessandro-neriKoken & wijnen

Winterse kookworkshops door gerenommeerde Italiaanse chefs worden afgewisseld door smakelijke wijnproeverijen en alles helemaal gratis!  Diverse exposanten laten u proeven van heerlijke specialiteiten, wijnen en delicatessen. Een betere voorbereiding op de feestdagen bestaat niet.

Mode & Design

Italianen zijn meesters in het verwennen van de inwendige mens, maar de buitenkant wordt niet vergeten. Bewonder de vele bolides en kom shoppen! Er is volop keus en kerstinspiratie: Buon Natale!

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur
zondag van 10:00 tot 18:00 uur

Informatie en activiteiten: www.desmaakvandewinter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button