Italie EvenementItalië Evenement Smaak en Stijl 2015Nieuws

Italië Evenement nu ook in de winter, 14 en 15 november, Houten

Het Italië Evenement rond Kasteel de Haar kent u al twaalf jaar als de ultieme start van het zomerseizoen maar nu is er ook een speciale wintereditie in november. Op 14 en 15 november vindt in de EXPO Houten het allereerste Italië Evenement Sapori d’Inverno plaats.

Het wordt weer een feest voor alle Italië liefhebbers en levensgenieters; ruiken, luisteren, proeven en kijken naar al het moois dat Italië ook in de winter te bieden heeft. Naast een gezellige borrel op één van de terrassen, is het ook een goed moment om alvast cadeautjes en topwijnen in te slaan voor de aankomende feestdagen.

Gratis kookworkshops

Van Brasato, de beroemde stoofschotel uit Italië, tot aan een winterse Risotto. Tijdens deze dagen kunt u kosteloos deelnemen aan de vele kookworkshops bij verschillende locaties. Daar treft onder andere de chefs Remco Borsato, Barbara Summa, Benjamino en ook Rob Bil, de bekende importeur van de beroemde Italiaanse truffels.

Beide dagen kunt u genieten van de kookdemonstraties die ieder uur gegeven worden. Leer de mooiste recepten van de chefs kennen en schroom zeker niet vragen te stellen voor de bereiding van bijvoorbeeld uw onvergetelijke kerstdiner.

“Poco ma Buono”, weinig ingrediënten maar wel van goede kwaliteit.

Het geheim van de Italiaanse keuken zit volgens Remco en Ylenia Borsato in zijn authenticiteit, eenvoud en puurheid. Hun recepten komen dan ook uit hun familie repertoire. En als je er echt volledig van wilt genieten, moet ook de sfeer goed zijn en dat komt in Houten helemaal goed.

Kaarten extra voordelig in de voorverkoop

In plaats van € 12,50 kosten kaarten in de voorverkoop slechts € 10,- Klik hier om uw kaarten te bestellen. Overigens is het parkeren ook nog eens gratis!

italie-evenement-winter-houten-informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button