Italië in het Autotron 18 en 19 oktober

Op 18 en 19 oktober staat Autotron Rosmalen geheel in het teken van Italië tijdens Auto Moto D’Italia 2014. Deze ontzettend leuke beurs, ooit in Houten, is al 20 jaar een feest. Italiaanse auto’s vertegenwoordigen namelijk alle sterke punten van het land; stijlvol, mooi design en sportief.

In Rosmalen zijn de meest aansprekende snelle sportwagens en zeldzame meesterwerken zijn te zien maar ook La Dolce Vita ontbreekt niet. Lifestyle, lekkere hapjes en muziek zorgen voor een echte Italiaanse sfeer. De beurs is dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Italië en van Italiaanse auto’s en motoren.

Er zijn merkenclubs, specialisten die Italiaanse auto’s te koop aanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen, automobilia en kunst. Naast auto’s is er dus ook heerlijke espresso, cappuccino, (dames)mode, wijn, muziek en pizza.

logo-auto-moto-italiaKoop een klassieker!

Zo’n exclusieve klassieke bella kopen is zo gek nog niet, een goede levert doorgaans meer euro’s op dan de beurs. En dan hebben we het nog niet eens over het plezier! Recente veilingen tonen aan dat de Italiaanse klassiekers flink in de lift zitten want beleggers van buiten Europa (Azië) spenderen hun geld tegenwoordig liever aan kunst en klassieke auto’s.

Meer informatie op de website: www.automotoditalia.nl

Lees ook:

Tips voor autorijden in en naar Italië
De mooiste autoroutes in Italie
Alle artikelen op onze site over Italiaanse auto’s.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*