Italiaanse kado's voor de feestdagenSmakenZaken

Italianen kopiëren Franse knoflookrasp

Isabel Klerkx van Piccobella, importeur van Italiaanse specialiteiten en handbeschilderd servies, doet al jaren zaken met Italië. “Het leuke van zaken doen met Italianen is toch wel het enthousiasme van mijn leveranciers, hun liefde voor het keramiek en ook wel het verrassingselement. Ik ontvang dan andere schalen dan ik besteld heb, vaak nog mooier dan de bestelde schalen”

Isabel introduceerde onlangs een heel nieuw product in Italië. “Ik nam een keer een knoflookraspje uit Frankrijk mee naar Italië en Massimo, mijn leverancier uit Toscane. Hij heeft die speciaal voor ons nagemaakt en met de hand beschilderd met knoflook en tomaat of peper. Mijn eerste bestelling was 50 stuks en nu zijn de knoflookraspjes niet meer aan te slepen. En het grappige is, dat de Italianen deze raspjes niet kenden en toen ik laatst weer in Italië was, zag ik  ‘mijn’ ontwerp knoflookrasp in verschillende winkels liggen”

Het knoflookschaaltje is leuk om te geven of om te krijgen en heel eenvoudig in gebruik. De rasp is ook te gebruiken voor noten, harde kaas en chocolade en kan gewoon in de vaatwasser

Voor informatie: www.piccobella.nl 

Bekijk al onze Italiaanse kado’s voor de feestdagen

Italianen kopiëren Franse knoflookrasp

Italianen kopiëren Franse knoflookrasp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button