Italiaanse modeNieuwsStile ItalianoZaken

Italiaanse tassen van GABS

Dames opgelet. Het Italiaanse merk Gabs heeft een nieuwe verrassende najaarscollectie. 100% Italiaans, origineel, eigenzinnig en kleurrijk, dat zijn de tassen van het merk GABS.  

Eén van de unieke aspecten van de GABS tassen is dat deze zelf aan te passen zijn naar het model dat op dat moment het beste bij je past. Altijd de juiste tas bij de outfit, de gelegenheid en de gemoedstoestand, ‘Don’t worry, be … GABS’ zeggen ze dan!

iPad-proof

De nieuwe collectie is helemaal in lijn met de GABS filosofie. Zo is er naast het bekendste model, de G3, ook een vierkante variant hierop, de ‘LoveMeDo’. Nieuw dit seizoen is ook het model ‘HELP’, een prachtige tas waar o.a. een iPad in opgeborgen kan worden.

Tassen van Gabs

Naast de nieuwe modellen zijn er ook weer nieuwe kleuren en bewerkingen van het kalfsleer te bewonderen. Iedere winkel kan per seizoen zelf bepalen welke kleur en welke bewerking er op de handgemaakte tassen wordt toegepast. Daarom heeft iedere winkel altijd een eigen unieke collectie en koop je een uniek exemplaar.

Een aantal kenmerken komt altijd terug bij een GABS tas; een lichtblauwe binnenkant zodat de inhoud makkelijk te vinden is en de blauwe (druk)knop waar de modellen mee te veranderen zijn. Daarnaast biedt elke tas de mogelijkheid om deze cross-over met de bijgeleverde schouderband te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button