Italiaanse liefdeStile Italiano

Italiaanse memories zomerspecial op 2 juni

Het is een bekend fenomeen. Italiaanse Casanova’s die (blonde) Hollandse meisjes het hoofd op hol brengen. Ook deze zomer zal de liefde weer volop bloeien op de Italiaanse stranden. Het TV-programma Memories heeft op 2 juni een heerlijke zomerspecial met alleen maar Italiaanse vakantieherinneringen. Anita Witzier reist in deze aflevering naar Italië om oude geliefden te herenigen. Jose, Reini en Coby gaan hun oude liefdes Riccardo, Guglielmo en Michelango ontmoeten.

jose ricardoJose & Riccardo
Op haar veertiende ontmoet Jose de Italiaanse Riccardo. Jose’s moeder is ernstig ziek en Riccardo’s moeder is enkele jaren daarvoor overleden. De heftige gebeurtenissen zijn het begin van een kalverliefde die door beiden intens worden beleefd.

Reini  GuglielmoReini & Guglielmo
Reini ontmoet de in Londen studerende Italiaan Guglielmo. Hun ontmoeting mondt uit in een drie jaar durende relatie. Tot Reini een andere jongen ontmoet en begint te twijfelen. Als Guglielmo in Nederland is, weet Reini niet voor wie ze moet kiezen. Daarop vertrekt Guglielmo uit zijn hotel zonder de rekening te betalen.

Coby en Michelangelo
Coby en Michelangelo beleven een romantische vakantie met elkaar, ondanks dat ze elkaar amper verstaan. Na de vakantie neemt Coby Italiaanse les en begint met brieven schrijven. De brieven geven haar nog steeds een warm gevoel van binnen.

Memories Zomerspecial, maandag 02 juni, 21.25 uur, KRO, Nederland 1

Memories reist met regelmaat naar Italië, ook twee jaar geleden voor Annet en Renato.
Deze zomer zelf op zoek naar romantiek? Check even een paar handige taaltips voor geliefden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button