NieuwsStile Italiano

Penis Italiaanse man te klein

Dit is zo’n bericht dat meteen de attentie trekt. In relatie tot de Italiaanse inborst staat het garant voor een aangename prikkeling van de geest. De Italiaanse man wil een groter lid meldde een persbureau onlangs. De vraag naar penisvergroting en penisverlenging steeg in 2014 met 20%.

De vraag komt vooral van jongemannen tussen de 18 en 35 jaar, aldus het rapport van Giovanni Alei. Hij presenteerde dit op een congres voor vakgenoten. Alei is genitaal chirurg in een ziekenhuis in Rome en voorzitter van de vakvereniging. Hij is voorloper met nieuwe technieken op dit terrein die ook wel mini-invasive chirurgie worden genoemd. Hierbij wordt er zo min mogelijk gesneden zodat de patiënt weer snel hersteld.

Gevriesdroogde varkenshuid

Het vergroten van de penis gaat volgens de nieuwe techniek met behulp van het inbrengen van siliconen. Een langer lid verzorgt de chirurg met behulp van gevriesdroogde varkenshuid! De resultaten zijn verbluffend volgens specialist. Het orgaan wordt tot wel 30% groter. De operaties worden gedaan bij mannen die volgens eigen zeggen een normaal sociaal leven willen leiden.

Lees ook hoe een Italiaanse atleet de dopingcontrole omzeilde met een nep-penis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button