NieuwsStile Italiano

Italiaanse keukens van Valcucine: stijlvol én duurzaam

Vader en zoon van Van Vliet uit Nootdorp zijn gek van Italië en Italiaans design. Daarom begonnen ze bijna tien jaar geleden een keukenstudio gespecialiseerd in Italiaanse keukens. De beste koks ter wereld weten namelijk perfect met welke apparatuur je die heerlijke gerechten het beste kan bereiden. De vormgeving van Italiaanse keukens staat voor gevoel en warmte, ze brengen sfeer te brengen in het interieur. Maar ook de techniek is perfect. Ook al kijken de Italianen meestal eerst naar de buitenkant en dan binnenin.

Paul van Vliet is trots op  de allernieuwste Valcucine keuken, die sinds dit najaar in de showroom staat. Het gaat om de ‘NewLogica’ die dit voorjaar tijdens de Salone del Mobile 2012 in Milaan werd gepresenteerd.

Levenslange garantie, oude keuken wordt gerecycled!

Op het gebied van duurzaamheid is Valcucine zijn tijd ver vooruit. Het bedrijf heeft al sinds de oprichting veel respect voor mens en milieu. In Milaan werden op de Fuorisalone vernieuwende ideeën getoond op het gebied van hergebruik en terugname. Valcucine is de eerste in de branche die levenslange garantie op de keukens geeft. Aan het einde van de levensduur nemen ze de keuken van glas en aluminium weer mee voor recycling. Ook zijn de werkeilanden en installaties van deze keukens op een mechanische wijze met elkaar verbonden.

De New Logica van Valcucine in  gebruiksstand. Na de maaltijd verdwijnt alles weer netjes achter  glas.
De New Logica van Valcucine in gebruiksstand. Na de maaltijd verdwijnt alles weer netjes achter glas.

De nieuwste Italiaanse keukens van Valcucine maar ook andere Italiaanse keukenmerken zoals Comprex, César en Punto zijn te vinden in de showroom van Keukenstudio Paul van Vliet in Nootdorp.
Voor meer informatie: www.keukenstudiopaul.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button