Kunst & CultuurKunst, film, muziek

Italiaanse dagen bij woonwinkel Het Kabinet in Bunnik

Van 28 september tot 7 oktober is het Kunst Tiendaagse bij woonwinkel Het Kabinet in Bunnik. De werken van de Italiaanse kunstenaar Luigi Amati staan centraal met als hoogtepunt het Italiaanse weekend op 29 en 30 september.

Luigi Amati heeft zijn atelier in Bunnik en als u onze gedrukte krant heeft gelezen weet u dat hij ook de Mondo Italia Award ontwierp. De award voor Italianen én Nederlanders die de Italiaanse cultuur in schrift, zang, stijl of kunst in Nederland promoten of hebben gepromoot (lees meer).

Naast de kunst (dit weekend 10% korting op de collectie) laat slijterij Barrique Italiaanse wijnen van het huis Cantina Valpolicella Negrar proeven en geeft Hovenier van Dijk gratis tuinadvies voor een mooie Italiaanse tuin.

Luigi AmatiLuigi Amati
De geboren Romein ontwikkelde zijn talent op de kunstacademie en werkte daarna met bekende beeldhouwers als Marini en Fazzini. Het leverde hem grote opdrachten op. Sinds 1965 woont hij in Nederland, waar hij in een boerderij in Bunnik ook workshops geeft. Amati ontwierp de Mondo Italia Award


Italiaans weekend: 28 -30 september (opening 28/9 19.30 uur)
Kunst Tiendaagse: 28 september t/m 7 oktober
Het Kabinet: Rumpsterweg 1, Bunnik. LET OP. De weg tussen Bunnik en Zeist is dicht en 29/9 en 30/9 zijn ook de op- en afritten van de A12 bij Driebergen afgesloten.
Meer info: www.hetkabinet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button