CampaniëFilmKunst, film, muziekNieuws

Italiaans Sorrento decor voor romantische Deense filmkomedie

Het mooie Sorrento, gelegen aan de Amalfikust werd wereldberoemd door de film Pane, amore e fantasia uit 1953 met Sophia Loren in de hoofdrol. Het stadje aan de golf van Napels, dat natuurlijk ook bekend staat om zijn zalige citroenen en prachtige kustlijn, vormde dit jaar het decor voor de romantische film, Love is All You Need met Pierce Brosnan in de hoofdrol.

Dit keer vertrok de Deense regisseuse Susanne Bier, wiens vorige film In A Better World bekroond werd met een Oscar voor Beste Buitenlandse film, met haar filmcrew naar Sorrento. Het resultaat? Een fijne romantische komedie. Pierce Brosnan kennen de meeste van u waarschijnlijk nog van zijn rol als James Bond. Hij speelt in deze film Philip, een verbitterde weduwnaar die met tegenzin afreist naar zijn villa met citroenboomgaard in Sorrento, voor het huwelijk van zijn zoon. Onderweg ontmoet hij Ida (Trine Dyrholm), de moeder van de bruid, die herstellende van de chemotherapie, haar man betrapt met een ander. Het verhaal gaat over de moed om je leven een andere wending te geven, ook wanneer je denkt dat het te laat is.

De beelden van Sorrento vormen voor Italië-liefhebbers de kers op de romantische filmtaart.

De film Love is All You Need met Pierce Brosnan draait vanaf morgen, 27 september, in een elftal bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Breda, Groningen, Enschede en Maastricht.
Bekijk de trailer (lees meer).


Romantische filmkomedie in Italiaans decor

Romantische filmkomedie in Sorrento

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button