NieuwsReceptenSmaken

Italiaans afvallen met Sonja Bakker

Dat een mediterraans en beter nog Italiaans dieet mooi slank blijft weet Sonja Bakker inmiddels ook. Ze schreef in 2018 al een mooi boekje met recepten en eind vorig waar was er het vervolg van Bella Italia.

We moeten thuis blijven en dus snuffelt de redactie van Il Giornale wat meer dan gebruikelijk online naar leuke Italiaanse snuisterijen en hebbedingetjes. Zo viel ons oog dus op de boekjes van afvalkoningin Sonja Bakker.

Uit de recensies begrijpen we dat de schrijfster er haar gebruikelijke Hollandse sausje overheen heeft gegoten maar dat vergeven we haar. De bekende boodschappenlijstjes uit de eerdere reeksen komen ook nu weer terug. Jij als vervend Il Giornale lezer hebt dat natuurlijk niet nodig maar een leuk cadeautje is het boekje zeker!

Italiaans afvallen met Sonja Bakker
Italiaans afvallen met Sonja Bakker

Ter inspiratie reisde Sonja drie weken door Italië en kookte samen met koks uit verschillende regio’s. Pizza heeft geen beste reputatie voor je dieet maar het mag best van Sonja. Als je maar niet teveel eet en er voldoende groente bij consumeert. Samen met Meri Borsato kookte Noord Hollandse alle recepten nog een keer voor de finishing touch.

In Italië zie je bijna geen dikke mensen verklaarde ze toen haar bij Omroep Max werd gevraagd of je juist niet dik wordt van pasta en pizza. Maar daar willen we toch wel een kanttekening blij plaatsen. Dat was vroeger zeker zo maar tegenwoordig is met name de jonge jeugd zeker niet meer volslank. We wachten voor deze doelgroep dus op de Italiaans vertaling…

Bestel de leuke boekjes bij Bol.com. Deel 1 via deze link en deel 2 via deze link.

Italiaans afvallen met Sonja Bakker
Deel 2
Italiaans afvallen met Sonja Bakker
Eerste deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button