Innovatief Agnoli beantwoordt horecavraag naar kaas-ijs
IJsmaker Agnoli uit Gorinchem introduceert vier varianten kaasijs voor de horeca. Italiaanse geitenkaas, Gorgonzola, Parmezaanse kaas en Oud-Hollandse kaas.
Volgens de familie die al sinds 1938 ijs maakt, betreft het een regelrechte smaaksensatie. Heerlijk in combinatie met een kaasplankje als dessert bij een diner, maar ook prima als voorgerecht of amuse. De oprichters van ijssalon Venezia Di Agnoli leveren hun aanbod sinds vorig jaar ook landelijk aan de zakelijke markt. “We wilden de horeca met dit kaasijs net iets anders bieden”, aldus Mauro Agnolio in de plaatselijke krant. De ijsmakers blijven innoveren. Zo experimenteren ze momenteel met ijs van rode bietjes dat goed past bij wildgerechten.
Innovatief Agnoli beantwoordt horecavraag naar kaas-ijs
Innovatief Agnoli beantwoordt horecavraag naar kaas-ijs