Alto Adige (Trentino - Zuid Tirol)NieuwsRegio'sVakantieWintersport

In dit huis werd Casa di Beau opgenomen

Beau Van Erven Dorens reisde dus stiekem naar Italië af voor een éénmalige winterspecial van Casa di Beau. En dat hebben we geweten. Vooral het optreden van Gordon zong nog lang na in de media. Wij zijn er inmiddels achter in welke sfeervolle villa de heren resideerden. In dit huis werd Casa di Beau opgenomen.

Wat een prachtige beelden liet RTL zien van de bekende Italiaanse wintersportplaats Madonna di Campiglio. Beau’s gasten zagen we op de ski’s en aan een parachute. De presentator zelf baadde als een echt oermens zijn pootjes in een ijskoud bergriviertje.

In dit huis werd Casa di Beau opgenomen

In dit huis werd Casa di Beau opgenomen
In dit huis werd Casa di Beau opgenomen

Bij Lago di Beau, Isola di Beau en de zomereditie Casa di Beau, las je bij ons als eerste vanuit welke huis de uitzendingen werden opgenomen. Onze zoektocht duurde dit keer wat langer, maar de speurneuzen hadden onlangs beet. Het programma werd opgenomen in een villa in het dorpje Sant’ Antonio di Mavignola, een kleine zeven kilometer van Madonna di Campiglio. Chalet Doss heet het huis en het schijnt maar liefst 400 jaar oud te zijn! Chalet Doss telt negen kamers en daarin slaap je heerlijk zeggen de Brits-Italiaanse eigenaren. Je wordt in ieder geval niet door grote Tv-schermen verleid want die hangen er expres niet.

De inrichting is klassiek zagen we al op Tv maar wel up-to-date. In 2020 werd het huis gerenoveerd. Sfeervol is het zeker met de dikke balken, het graniet en de grote open haarden waarvoor nog geen houtstookverbod geldt.

Het huis heeft een lekkere sauna met wellness, een pooltafel en een gamehok voor de kids. Buiten staat een houtgestookte hottub klaar met hydromassage. Stap daar gerust in je blootje in want je privacy is volledig gegarandeerd.
Een luxe en ontspannen vakantie beleef je zeker op deze plek. Skihuur, een restaurant reserveren, een lift naar de pistes, alles wordt verzorgd.

Boeken en prijzen

Chalet Doss is alleen voor een week te boeken. Wat je dat gaat kosten staat niet op de site. Daarvoor moet je een mailtje sturen. Dat het geen prijspakker is begrijpen we al uit de mededeling dat het heliport op slechts één kilometer van het huis ligt. Op een andere site zien we wel prijzen. Zoek je nog wat voor de krokusvakantie houdt dan €28.000 bij de hand. Kan je met je vrienden ook buiten de drukste tijden dan scheelt dat een hoop geld. De weken van 17 en 31 maart zijn nog beschikbaar. Daarvoor moet je dan €16.800 afrekenen, de eindschoonmaak zit er bij in. Je kan er met maximaal 23 man slapen. Uitgaande dat je dat doet, zou je €730,- p.p. voor het weekje betalen. We sluiten niet uit dat er op korte termijn nog wat te onderhandelen valt met de eigenaren.

Website chaletdoss.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button