NieuwsRegio'sSardiniëVakantie

In deze villa is Isola di Beau opgenomen

Heb je ook zo verlekkerd gekeken naar die prachtige villa waar Matthijs de Ligt en Diederik Ebbinge verbleven tijdens de opnames van Isola di Beau? We zijn er na enig speurwerk achter waar die is gelegen. In deze villa is Isola di Beau opgenomen!

Met de locatie zaten we in ieder geval goed. De villa ligt aan de chique Costa Smeralda in de noordoosthoek van het eiland. Al bijna 40 jaar reizen de ‘rich and famous’ af naar deze Smaragdkust, zoals de vertaling luidt. Voetballers, politici (Berlusconi organiseerde er zijn bekende feestjes) en internationale filmsterren vinden hier luxe, rust en gelijkgestemden. De baaien, het kristalheldere water, de unieke granieten rotsformaties en de geurige mediterrane bloemen en planten, maken dit deel van Sardinië tot een van de mooiste plekjes ter wereld.

In deze villa is Isola di Beau opgenomen

De locatie van de villa is Punta Volpe, een schiereiland bij het dorp Porto Rotondo. Hier bevinden zich de meest exclusieve villa’s en dat is ook Villa Polpe. In dit prachtige huis is het Tv-programma dus opgenomen. Het ligt direct aan het strand, je loopt zo het kristalheldere water in. Het strandje is privé dus voor jou alleen!

Het is een klassiek huis met een prachtige toren zoals je die veel meer op Sardinië ziet. Langs de kust zijn dat oude wachttorens. Ons vermoeden is dat de villa om de oude toren is heen gebouwd maar dat weten we niet zeker. De villa ligt namelijk helemaal op het puntje van het schiereiland.

Er zijn zes kamers wat we eigenlijk een beetje mager vinden. De verhuurder zegt namelijk dat je er met maximaal 14 personen in kan verblijven. Rondom het huis heb je volop privacy in de grote tuin (10.000 m2) waar Matthijs en Diederik een balletje overschoten. Vrij recent is er een zwembad bijgekomen en een extra gastenverblijf waar ook nog een slaapkamer is. De luchthaven van Olbia ligt op 30 autominuten.

Kost dat?!

Sla je spaarpot maar alvast stuk als je wilt overnachten in dezelfde villa als de gasten van Isola di Beau. Tijdens het hoogseizoen mag je voor €40.000 een weekje slapen in Villa Volpe. In het vroege voorjaar zou het voor de helft kunnen lezen we op de site.

Wil je echt een jetsetweekje laat de verhuurder dan nog even een privé-jet regelen, een kok, butler, de boot en de boodschappen.

Een flink prijskaartje dus. Wat dat betreft zat Beau vorig jaar tijdens Lago di Beau nog voordelig. Die villa kostte maar zo’n €10.000 per week…

Boeken

Met één klik de boeking rondmaken is er denken we niet bij. Je kan een aanvraag doen en dan neemt iemand contact op. De vraag naar een aardige aanbetaling zal dan ongetwijfeld worden gesteld.

Lees meer info op de website van de verhuurder Esmeralda Luxury Villas.

De locatie

In deze villa is Isola di Beau opgenomen
De villa ligt op het puntje van Punta Volpe.

Overnachten op 500 meter van Isola di Beau

Na het zien van die prachtige beelden kriebelt het bij ons om snel af te reizen, alleen hebben we geen veertigduizend euro op de plank liggen voor een weekje weg!

We zochten daarom voor de meivakantie 2023, een accommodatie voor twee volwassenen en twee kinderen onder de twaalf. Wat schetste onze verbazing; op slechts 500 meter van de locatie van Isola di Beau kan je dan voor een duizend euro per week een prachtige accommodatie boeken! Het weer is doorgaans al uitstekend rond die tijd dus wat let je?!

Boek Villagio Punta Volpe in de meivakantie 2023.

Meer accommodaties in Porto Rotondo op Sardinië.

Booking.com

Meer Sardinië

Lees alle artikelen over Sardinië op onze site. Interessant is de ook de Sardijnse keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button