NieuwsRegio'sToscaneVakantie

In de meivakantie met gezin en hond naar een vrijstaande villa in Toscane aan zee!

Een vakantie met de twee kids naar Italië, aan zee en de hond moet mee. O ja, dan moet het ook geen doorsnee accommodatie zijn.

Lekker een beetje snuffelen op de vakantiesites op zoek naar de perfecte vakantie, dat doen we altijd graag en soms veeeeel te lang! Bovenstaande zoekopdracht voerden we in bij vakantiehuizenspecialist Interhome, een bekende naam die al meer dan 45 jaar in het vak zit. 

Verrassend resultaat

We willen lekker een weekje met het gezin weg in de meivakantie, van 25 april tot 2 mei dit jaar. Het resultaat van onze zoektocht is verrassend.  We belanden in Quercianella in Toscane bij Vakantiehuis Tamerici. Direct aan zee, wat mooi! We zien ons al zitten aan de tafel met het uitzicht op zee tijdens een warme lenteavond. Niet alleen het gezin kan mee in dit huis maar opa, oma en broers en zussen ook! Er zijn namelijk vier slaapkamers en twee badkamers. 8 tot zelfs 10 personen moet mogelijk zijn.

Gezellige inrichting

De villa is van alle gemakken voorzien en in 2015 nog helemaal gerenoveerd. Opvallend is ook de bijna on-Italiaans gezellige inrichting. Italianen maken meestal meer werk van buiten dan van binnen is onze ervaring. Niet voor niets is deze villa ‘toprated’.

Ideale ligging, uitzicht op zee!

We zien onszelf al ontbijten met dit uitzicht!

Dit vakantiehuis is ideaal gelegen, op 10 minuten lopen  van een gezellig dorp met strand en kleine jachthaven. Hier is rond deze tijd van het jaar vast al wel vertier. Uitstapjes naar de mooie steden van Toscane zijn ook erg goed te maken, zelfs met de trein want het station is maar vijf minuten lopen. Dan reis je fraai langs de kust met uitzicht op de Middellandse zee!

Een insider tip is Foce del Chioma, een klein rotsstrandje vlak bij de haven van Quercianella, waar je alleen terecht kunt als je een bedje en parasol huurt bij de strandtent die hier zit.

Vliegen naar Pisa

Met de auto is het voor die week misschien net iets te ver maar vliegen is een prima alternatief. De tickets naar Pisa zijn voordelig en het vliegveld is maar een half uurtje rijden met de huurauto.  Overigens wordt het dan wel lastiger reizen met de hond maar niets is onmogelijk natuurlijk.

Nog meer huizen in Italië op Interhome.nl/Italie.

Room with a view!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button