Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Il Volo gaat met Barbara Streisand op tournee

De mannen, of moeten we nog jongens zeggen, van Il Volo kondigden onlangs aan dit najaar met Barbara Streisand in Amerika op tournee te gaan. De befaamde zangeres en actrice nodigde het Italiaanse trio uit om een integraal onderdeel van haar show te worden. Il Volo zal in duet gaan met Barbara maar ook zonder de diva op het podium staan met eigen nummers.

Il Volo, het jongste tenorentrio ooit

Het succes van Il Volo kent al lang geen grenzen meer. Overal ter wereld stal het jongste tenorentrio ooit de harten van miljoenen toeschouwers.

Het trio Il Volo is afkomstig uit de talentenjacht ‘Ti Lascio Una Canzone’. Na een aantal solorondes kwam een producent op het idee de drie jongens aan elkaar te koppelen. Het bleek een succesvolle fusie, want hier sleepte Il Volo een lucratief platencontract mee in de wacht.

Het titelloze debuutalbum van Piero, Ignazio en Gianluca ligt sinds vorig jaar in de Nederlandse schappen en daarna was ook het optreden november vorig jaar in Carré een groot succes. Met hun imposante geluid en volume is het overigens moeilijk voor te stellen dat deze jongens nog niet eens auto mogen rijden.

Ook in Amerika slaat hun muziek enorm aan. Nadat ze bij American Idol te zien waren bereikte het album meteen de eerste plaats in de Billboard American Classical Album chart. Najaar 2011 gingen ze al op tournee door het land, deze zomer weer waarna ze meteen de concerten met Barbara Streisand er achteraan knopen in het najaar. De data van de optredens in de zomer zijn al bekend maar die met Streisand moeten nog worden vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button