Nieuws

Il Giornale editie zomer 2013 is uit!

Met veel liefde en Italiaanse passie hebben we weer een mooie krant voor u gemaakt. Met daarin aandacht voor onze nieuwe koning en prinses Beatrix, die we nu misschien vaker tegenkomen in Italië. Ze komt er graag. Italië had trouwens ook koningen maar dat was nooit een succes. U leest er over in de nieuwe krant.
Verder vertelt de bekende mode-ontwerpster Sheila de Vries hoe u er deze zomer tip-top Italiaans bijloopt. Bijvoorbeeld in Florence, op de plekken waar je geen toeristen tegenkomt. In onze krant leest u waar die zijn.
Misschien neemt u de fiets dan wel mee want dat kan tegenwoordig ook steeds beter in Italië, ook als je geen klimgeit bent, zo leest u in onze krant.

Verder de sporen van Rome in Nederland langs de Limes, de grens van het Romeinse rijk. Stijlvolle Italiaanse aperitieven en recepten voor bijbehorende hapjes. Tot slot ex-voetballer Wim Kieft over zijn tijd in Pisa, natuurlijk veel nieuws, lezersverhalen en alles over het komende Italië Evenement.

Haal onze krant bij een van de 700 locaties door heel Nederland. Klik hier voor een locatie bij u in de buurt. Via deze link is de krant online te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button