CaffèItaliaans IJsNieuwsSmakenZaken

IJscovrouw schenkt de lekkerste Italiaanse koffie.

In Veenendaal eet je bij de IJscovrouw Jelly Tjoelker niet alleen het lekkerste Italiaanse ijs maar drink je ook de lekkerste Italiaanse koffie.  Deze zomer werd de eigenaresse van ijssalon Jelly Gelati onderscheiden met een prijs voor beste koffie van de regio. Een jury van regionale journalisten wees de salon  unaniem als winnaar van de koffietest .

Een citaat uit het Juryrapport van Juryvoorzitter Heleen van der Maas:  “Bij Jelly Gelati worden de gasten niet alleen welkom geheten in de ‘wereld van het Italiaanse schepijs’, maar de koffie is er van een constant niveau met een even constante score tot gevolg. De juryleden die Jelly Gelati hebben bezocht gaven hoge cijfers voor zowel van de kwaliteit van de koffie als de presentatie, het gastheerschap en de snelle service, zelfs op piekmomenten”

Nu vraagt u zich als kenner van Italiaanse caffè natuurlijk af welk merk er in de machines van Jelly gaat. Dat zijn de bonen van het Italiaanse merk Caffe Bristot, die daarmee een belangrijke bijdrage leverden aan de prijs. De trotse Importeur C2CU was bij de prijsuitreiking vertegenwoordigd.

Importeur Tom de Ridder van Bristot koffie
Importeur Tom de Ridder van Bristot koffie (l) en Jelly Tjoelker met de onderscheiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button