NieuwsstileStile Italiano

Het Mille Miglia 2022 horloge van Chopard

Even een mannending; dit is het officiële Mille Miglia 2022 horloge van Chopard dat nu voor iedereen te koop is. Deelnemers aan de race in juni dit jaar kregen dit model al cadeau bij de inschrijving.

Het Zwitserse horlogehuis Chopard is al sinds 1988 partner en Official Timekeeper van de legendarische race, een van de meest prestigieuze rally’s ter wereld . Dit jaar heeft Chopard de iconische horlogecollectie uitgebreid met een chronograaf in grijs en blauw, als eerbetoon aan La corsa più bella del mondo.

De Mille Miglia 2022 Race Edition is een chronograaf met een kast van 44 mm en een subtiele, zilvergrijze wijzerplaat. Het uurwerk heeft een gangreserve van 48 uur en een band van kalfsleer met een blauw rubberen voering.

Het merk brengt van de Race Edition twee varianten op de markt, beide buitengewoon exclusief. Ten eerste is er een volledig stalen model waarvan er 1.000 worden gemaakt.
De tweede variant heeft een stalen kast en een lunette, kroon en pushers van roségoud. Hiervan worden er maar 250 gemaakt.

De variant met roségoud rechts

Kost wat ja

En inderdaad, zo’n klokje kost wat! De stalen variant gaat weg voor €7.730,- , die met roségoud voor €11.400,- . Tip van de redactie. De inschrijving voor de Mille Miglia 2023 kost zo ongeveer net zoveel als het horloge dus sla je slag!

Lees meer over de Mille Miglia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button