Nieuws

Het Beste van Italië 2014 is terug in Amsterdam!

Op 8 en 9 november 2014 vindt alweer de vierde editie plaats van Het Beste van Italië, weer terug op de oorspronkelijke locatie: Hilton Amsterdam. Dit hotel ligt niet alleen op een van de mooiste plekjes van onze hoofdstad, maar het behoort ook tot de beste hotels van het land. Hier wordt het allerbeste van Italië gepresenteerd. Meer dan dat zelfs, want er is ook het lekkerste, mooiste en nieuwste uit Italië. En wat te denken van de sfeervolle opera-avond: La Festa dell’Opera!

La dolce vita zal dit weekend letterlijk alle zintuigen prikkelen, een gevarieerd voorproefje op de naderende feestmaand. Inspiratie genoeg!
Kijk voor meer informatie op www.hetbestevanitalie.eu.

het beste van italie 2014Esclusivo

Na twee succesvolle edities van Het Beste van Italië in Amsterdam, vond het evenement vorig jaar onderdak in de ‘kristallen’ showroom van Louwman Exclusive aan de A2 in Utrecht. Ruim 2300 Italië-liefhebbers lieten zich daar verrassen en verwennen door de tientallen exposanten. Dat zal dit jaar niet anders zijn op de vertrouwde plek in de hoofdstad. De exclusieve Italiaanse sferen zullen herleven in het Hilton. Met zijn centrale ligging in Oud-Zuid, zijn luxe uitstraling en de banden met de Italiaanse gastronomie (ristorante Roberto’s en de illy bar ISSIMO) leent dit hotel zich bij uitstek voor een uniek evenement als Het Beste van Italië. Reken op een breed aanbod van bijzondere Italiaanse producten, zoals luxe bolides, modeshows, truffels, prachtige wijnen, mode, sieraden en unieke vakanties.

opera festa amsterdam italiaansFesta dell’Opera

In de avonduren van zaterdag 8 november vindt er een prachtige dineravond plaats met hoogstaande culinaire gerechten. Deze avond wordt ingevuld met spectaculaire opera’s opgevoerd door verscheidene artiesten. Plaats & tijd: Ristorante Roberto’s van het Hilton Hotel Amsterdam van 18.30 tot 22.30 uur.  Klik hier om uw ticket te kopen voor ‘Festa dell’Opera’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button