Italië Evenement 2013

Groots waterspektakel op het Italië Evenement 2013

Een bekend Bijbels figuur draaide er zijn hand niet voor om maar heb je zelf wel eens over water gelopen? Le Perle dell ‘Acqua is een waterspektakel waarbij je kunt lopen over het water in een grote plastic bal! Volwassenen en kinderen kunnen deze onvergetelijke ervaring beleven. Gewoon met je kleding in de bal. Geweldig om te doen en een waar spektakel om naar te kijken!

Op het Italië Evenement 2013 liggen de ballen in het Grand Canal, de Kruisvijver van de fraaie tuinen van kasteel De Haar. Het waterspektakel begint al om 12.00 uur.

Nederlands-Italiaanse waterballen

Le Perle dell ‘Acqua is een Nederlands bedrijf dat de waterballen in 2011 in Italië introduceerde. De uitvinder is namelijk een in Italië wonende Amerikaan. Petra de Haas is eigenaresse van Le Perle dell Acqua: “We worden veel gevraagd voor evenementen en festivals in Italië en Nederland. Ruim 15.000 kinderen hebben al bij ons in de bal gelopen. Dit waterspektakel is zo leuk omdat het voor alle leeftijden is. Het geeft zo veel positieve energie. Het is leuk om naar te kijken en geweldig om in de bal te lopen”.

Het Italië Evenement viert dit jaar een jubileum. Voor de tiende keer het grootste Italiëfeest in West Europa. De waterballen zijn slechts een van de vele kinderactiviteiten. Neem ze daarom gezellig mee want tot 12 jaar is de toegang gratis voor ze.

Meer informatie over Le Perle dell ‘Acqua: www.le-perle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button