Nieuws

Gezocht: Gondelier m/v

Ze zijn niet weg te denken uit de Utrechtse grachten; rondvaartboten, waterfietsen, sloepjes en kano’s. Zelfs de bierboot is een begrip in de Domstad. Maar zag u Arjen Heida al eens langs peddelen? Heida was vijf jaar de gondelier van Utrecht maar moet noodgedwongen stoppen. Arjen zoekt een opvolger.

In de afgelopen jaren trok de geboren Fries met zijn Venetiaanse gondels Cristina en Gemelli aardig wat klanten, maar nog meer bekijks. Ook Italiaanse toeristen wisten vaak niet wat ze zagen. Hoewel de gondelier vooral verliefde stelletjes en bruidsparen door de grachten duwde, kon je ook aan boord dineren of op roeiles bij Arjen Heida. Niemand hoefde bang te zijn voor de veelbesproken woekerprijzen.

gondel utrecht vacatureArjen is erg druk met z’n andere, vaste baan en zocht al een tijdje naar een geschikte opvolger maar die kon hij tot op heden niet vinden. Wij roepen daarom iedereen op die als een echte Venetiaanse gondelier wil gaan varen door de wonderschone Utrechtse grachten. Het is dat we af en toe een krant moeten maken en het Italiaanse nieuws moeten brengen anders wisten we het wel, topbaan!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Arjen via arjen@degondeliervanutrecht.nl.
Meer info www.degondeliervanutrecht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button