NieuwsStedenStile ItalianoTrouwen in italiëVenetië

“George Clooney trouwt in Venetië”

George Clooney houdt als we de reclames mogen geloven van Zwitserse koffie. Maar die drinkt hij toch echt het liefst in Italië. George is Italofiel en streed onlangs nog voor de terugkeer van Mona Lisa naar Florence. Logisch dus dat hij met zijn zeventien jaar jongere verloofde Amal Alamuddin wil trouwen in Italië.

Volgens de roddelrubrieken gaat dat huwelijk plaatsvinden in Venetië. Het oorspronkelijke idee van het stel was om elkaar het ja-woord te geven in het huis aan het Comomeer. Bronnen melden echter dat er rondom het huis te weinig privacy is voor het aanstaande bruidspaar en hun gasten waardoor er wordt uitgeweken naar Venetië.

trouwen in venetie

Vorige maand zijn de acteur en de advocate nog gespot in de Italiaanse stad. Hier zouden ze op zoek zijn geweest naar mogelijke trouwlocaties. Misschien moet hij nog eens advies vragen aan Marco Borsato. Die trouwde op 22 mei 1998 met zijn Leontien in Venetië.

In april kwam naar buiten dat Clooney zijn geliefde, met wie hij sinds het najaar een relatie heeft, ten huwelijk heeft gevraagd. Het wordt de tweede keer dat de acteur eeuwige trouw belooft: hij was van 1989 tot en met 1993 getrouwd met actrice Talia Balsam. Daarna scharrelde hij onder andere met de Italiaanse Elisabetta Canali.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button