Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse modeZaken

Geen shirt maar ‘korting of the month’ bij Camizza

Camizza, het online label voor stijlvolle Italiaanse overhemden, heeft dit jaar ‘Shirt of the Month’ gelanceerd. Een actie die modebewuste mannen de mogelijkheid biedt een Italiaans shirt te ervaren en met succes. Iedere maand staat er een overhemd in de spotlights, dat alleen die maand verkrijgbaar is tegen een sterk gereduceerde prijs.

Robin Ohm van Camizza: “Camizza richt zich op de succesvolle en moderne man met gevoel voor stijl. De man die gesteld is op kwaliteit en duurzaamheid en hoge eisen stelt aan zijn uitstraling. Vaak hebben ze maar weinig tijd om stad en land af te gaan voor het ideale overhemd en het gemak en de snelheid van het bestellen in de webshop sluiten dan ook goed aan op hun levensstijl.” Alle overhemden worden op ambachtelijke wijze gemaakt in het Noord-Italiaanse atelier, bij Milaan.

In de maand december geen Shirt of the Month, maar een korting van € 10,- op elke bestelling dus verwen uzelf of een ander een keer met zo’n stijlvol shirt. Om deze korting te krijgen maakt u tijdens de bestelling gebruik van de code “FEESTMAAND”. Geen verzendkosten op de bon en vandaag bestellen voor 16.00 uur = de volgende werkdag in huis.

www.camizza.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button