NieuwsRegio'sSardiniëVakantie

Gasten Isola di Beau bekend

Lago di Beau heet nu Isola di Beau want het programma van Beau van Erven Dorens is afgelopen zomer opgenomen op het Italiaanse eiland Sardinië. RTL heeft nu ook de gasten van Isola di Beau bekend gemaakt. Het programma is vanaf 20 november te zien om 20.00 uur.

Het programma is de logische opvolger van het succesvolle Lago di Beau, waarin de presentator bekende gasten ontving in een dure villa aan het Comomeer. Dit keer neemt hij de gasten mee naar de prachtige stranden met diepblauw water die het eiland kent. Verder bezoeken ze pittoreske dorpjes, rotspartijen en onbewoonde eilandjes. Mooie plekjes zijn er in ieder geval genoeg op het eiland waarop je je bijna op de Cariben waant.

Gasten

De volgende gasten zijn te zien in de nieuwe reeks:

  • Matthijs de Ligt (eerste aflevering, 20/11)
  • Diederik Ebbinge (eerste aflevering 20/11)
  • Martijn Krabbé (tweede aflevering, 27/11)
  • Monica Geuze (tweede aflevering 27/11)
  • John van den Heuvel
  • Bridget Maasland
  • Hanna Verboom
  • Olcay Gulsen

Locatie

Op welke locatie het programma precies is opgenomen zoeken we nog even voor je uit. Afgaande op de eerste beelden hebben we een sterk vermoeden dat het hier gaat om de chique Costa Smeralda in de noordoosthoek van het eiland. Al bijna 40 jaar reizen de ‘rich and famous’ af naar deze Smaragdkust, zoals de vertaling luidt. Voetballers, politici (Berlusconi organiseerde er zijn bekende feestjes) en internationale filmsterren vinden hier luxe, rust en gelijkgestemden. De baaien, het kristalheldere water, de unieke granieten rotsformaties en de geurige mediterrane bloemen en planten, maken dit deel van Sardinië tot een van de mooiste plekjes ter wereld.

Update: Locatie bekend!

De locatie waar het programma is opgenomen is bekend! Het is de Villa Volpe op Punta Volpe in het noordoosten van het eiland vlakbij Olbia. Lees meer over deze villa en wat hij kost om er een weekje te slapen!

Overnachten op 500 meter van Isola di Beau

Na het zien van die prachtige beelden kriebelt het bij ons om snel af te reizen, alleen hebben we geen veertigduizend euro op de plank liggen voor een weekje weg!

We zochten daarom eens voor de meivakantie 2023 een accommodatie voor twee volwassenen en twee kinderen onder de twaalf. Wat schetste onze verbazing; op slechts 500 meter van de locatie van Isola di Beau kan je dan voor een duizend euro per week een prachtige accommodatie boeken! Het weer is doorgaans al uitstekend rond die tijd dus wat let je?!

Boek Villagio Punta Volpe in de meivakantie 2023.

Meer accommodaties in Porto Rotondo op Sardinië.

Booking.com

Ollolai

RTL maakte vaker een Tv-programma vanaf het Italiaanse eiland. In 2018 wonnen de Utrechtse modeontwerpers Ovan Abdullah en Marije Graafsma het RTL4-programma Ollolai, vernoemd naar het dorp waar ze een huis voor één euro kochten.
Ze wisten een ‘ruïne’ te verbouwen tot een sleep & experience-verblijf maar na twee jaar op Sardinië te hebben gewoond, keerde het stel met dochter Ilaïa in 2020 terug naar Nederland.

Het Italiaanse bloed kroop echter waar het niet gaan kon. Ze kochten een camper, reisden via Duitsland door naar Italië en vielen uiteindelijk voor een (iets duurdere) atelierwoning bij Lucca.

Gasten Isola di Beau bekend

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button